Magda : «Nici nu visam la 60.000€»

simeon stalpnicul png

Cea mai fericită zi din viaţa Magdei Ciorobea a fost cea în care s-a născut fetiţa ei, Raluca. Se întâmpla acum 4 ani şi a considerat-o «prima mare realizare a vieţii». Cea de-a doua mare realizare a fost câştigarea premiului de 60.000 de euro de la «Dansez pentru tine» (PRO TV), bani cu care îşi va cumpăra o casă.

«Stau de şapte ani într-o locuinţă socială din Râmnicu Vâlcea, împreună cu mama şi cu fratele meu. Înainte, timp de cinci ani, am stat într-un cămin de nefamilişti. Niciodată nu am avut o casă a mea, şi mi-am dorit-o. Niciodată nu ne-am lăfăit în bani, vă daţi seama. Mamei tocmai i se terminase şomajul, eu îmi căutam cu disperare un loc de muncă, dar nu găseam, deşi terminasem Managementul şi Finanţe-bănci», îşi începe povestea Magda.

Spune despre ea că trăieşte într-o lume simplă, că nu a avut contact cu lumina reflectoarelor, a camerelor de luat vederi, că e o fire emotivă. În plus, nici vreo dansatoare excepţională nu s-a considerat. Cu toate acestea, şi-a luat inima în dinţi şi s-a înscris în concurs. Fără să-şi pună mari speranţe că va câştiga ceva, pentru a nu fi dezamăgită, ulterior. «Luam veştile bune treptat. Iar emoţiile creşteau pe măsură ce înaintam în concurs şi rămâneam tot mai puţini. Nici nu visam la 60.000 de euro», mai spune tânăra de 26 de ani.

«Abia de acum încolo o să încep să-mi fac planuri. Pentru început, o să ne achităm creditele pe care le luasem de la bănci, că deja eram ameninţaţi cu executarea silită.Apoi trebuie să vedem ce casă pot să-mi iau, în ce oraş. Mi-ar plăcea să mă stabilesc în Bucureşti, pentru că aici sunt mai multe posibilităţi să-mi găsesc serviciu. Pe de cealaltă parte, fetiţa mea, Raluca, s-a obişnuit la Râmnicu Vâlcea. O să vedem. De acum încolo, viaţa mea se anunţă una fericită», mai spune Magda.

Despre partenerul ei de dans, Cătălin Moroşanu, Magda spune că a fost un luptător adevărat, pe ringul de dans

simeon stalpnicul png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
Roger Waters,  fondatorul Pink  Floyd, a cântat  în faţa a 50 000  de spectatori jpeg
Congres extraordinar PNL 10 aprilie 2022 Nicolae Ciuca FOTO Inquam Photos / George Calin
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg