Magda Vasiliu, despre cel de-al treilea divorț: «Este o decizie pe care am luat-o de comun acord»


    Magda Vasiliu și Cosmin Stoianfoto: OK! România
Magda Vasiliu și Cosmin Stoianfoto: OK! România

Au trecut împreună prin momente foarte grele dar, poate, tocmai acelea au dus la ruptură. Asta crede Magda Vasiliu, știrista mutată de 4 ani în Italia pentru a-și trata copilul, despre desparțirea de cel de-al treilea soț. Ea și Cosmin Stoian s-au căsătorit civil în martie 2015.

Click! a anunțat, în exclusivitate, noile schimbări din viața personală a Magdăi Vasiliu. Fosta vedetă de la Prima TV a revenit cu detalii în emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP, de la Prima TV. „Este o decizie pe care am luat-o de comun acord și pe care nu îmi doresc să o comentez, pentru că nu este nimic spectaculos. La un moment dat prioritățile se schimbă, țelurile se schimbă. Așa cum a fost mutatul în Italia, apoi boala lui Vlad. Probabil că la un moment dat apar tot felul de lucruri, așa ca am decis fiecare să mergem pe drumul lui. Dar nu e nimic de ascuns, nimic senzațional”, a spus vedeta. Magda Vasiliu a anuntat că hotarârea luată de comun acord este definitivă. „Pur și simplu, e o decizie luată cu maturitate, pentru că nici eu, nici fostul soț nu mai avem 20 de ani”.


    Magda Vasiliu și fiul ei, Vlad, în vârstă de 11 anifoto: arhivă personală
Magda Vasiliu și fiul ei, Vlad, în vârstă de 11 anifoto: arhivă personală

De ce nu vrea să se mai întoarcă în România

Magda a trecut prin clipe grele și le-a răspuns celor care o întreabă de ce nu se intoarce înapoi, în România. „Vlad e un copil care a depășit o boală cumplită, dar acum e bine. Și, ca orice copil normal, iese cu bicicleta, iese cu copiii. Și a căzut. Cum cad toți copiii. În cazul lui te gândești că poate fi mai mult decât atât. A fost un moment dur. Norocul nostru este că totul s-a întâmplat în Italia, unde ambulanța a ajuns în 5 minute. În 15 minute eram la spital, a fost anesteziat imediat, au făcut radiografia și mi-au spus: <plecați cu elicopterul la Roma, având în vedere istoricul lui medical>. L-a luat elicopterul, a fost o desfășurare extraordinară de forțe. În Italia aceasta este normalitatea, de aceea nu mă întorc acasă”, a spus Magda în direct la Exclusiv VIP, la Prima TV.


    Magda Vasiliu și Andrei Vintilescu, cel de-al doilea soț, s-au căsătorit în 2009foto: arhivă personală
Magda Vasiliu și Andrei Vintilescu, cel de-al doilea soț, s-au căsătorit în 2009foto: arhivă personală

Magda Vasiliu, 3 căsnicii eșuate

Magda Vasiliu și Cosmin Stoian s-au căsătorit în anul 2015, după ce în octombrie 2014, fosta știristă divorța de tatăl lui Vlăduț, Andrei Vintilescu. Acela era cel de-al doilea mariaj eşuat. Prezentatoarea tv avea 28 de ani în 2003, când divorţa de baritonul Valentin Vasiliu, după doi ani de căsnicie. Valentin emigrase în America, iar Magda nu a reuşit să se acomodeze, din acest motiv producându-se ruptura lor. “Valentin se simţea bine printre americani, se împlinise profesional, în timp ce eu duceam dorul casei”, declara prezentatoarea la vremea respectivă. Magda a păstrat numele de familie al fostului soţ.

Cum s-a îndrăgosit Magda de Cosmin

Într-un interviu pentru OK! România, imediat după cununia civilă din 14 martie 2015, Magda Vasiliu povestea despre Cosmin și despre începutul poveștii lor de amor: "La mine, apariţia fluturaşilor a fost foarte sur­prinzătoare nu atât pentru cei din jur, cât pentru mine. Nu eram în starea în care aş fi putut să spun că-mi aşteptiubirea vieţii. Nu, eu am crezut că viaţa mea s-a înche­iat în momentul în care m-am despărţit de fostul soţ şi că tot ce-mi rămâne este să-mi cresc copilul. Eram cumva decepţionată şi încrâncenată împotriva tutu­ror bărbaţilor. Apoi, a apărut Cosmin. Noi ne ştiam cumva, în măsura în care te cunoşti pe Facebook. Iar în momentul în care am început să vorbim, am văzut că pot comunica cu el cum n-am comunicat cu nimeni pe lumea asta. Şi a mai fost un lucru care m-a frapat şi care acum poate suna un pic penibil: scria extrem de corect în limba română, ceea ce azi contează foarte mult. Şi am tot vorbit, iar la un moment dat mă între­bam de ce nu dă un telefon, să mă invite la o cafea...", declara Magda pentru okmagazine.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Magda Vasiliu, din nou singură. Ce spune despre fiul ei: «Trăiesc de la un control la altul»

Fiul Magdăi Vasiliu, operat în Italia, după un accident cu bicicleta. Temerile care au răscolit-o pe fosta știristă de la Prima TV

fata diavol jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
sex cuplu shutterstock 503194276 jpeg
image
image
image
image
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg
andreea balan si george burcea la nunta jpg