Magda Vasiliu, primul interviu după despărţirea de soţ: „Un divorţ nu-i sfârşitul lumii“

image
Magda Vasiliu

În primul său interviu de după divorţ, vedeta Prima TV ne-a arătat ce echipă bună face cu băieţelul ei, Vlăduţ.

Acum un an, de Sfântul Valentin, o cunoş­team pe soţia Magda Vasiliu. Soţia lui Andrei Vintilescu. Aşa că avalanşa de schimbări din viaţa ei personală, divorţul şi, apoi, relaţia cu cel care i-a readus zâmbetul pe buze, Cosmin Stoian, m-au luat cumva pe nepregătite. Pe mine, reporterul şi martorul iubirii care o lega de fostul ei soţ. Dar Magda nu tră­ieşte pentru gura lumii şi-şi asumă noua viaţă şi noua relaţie. Singura constantă din viaţa ei, despre care nimeni n-ar putea să se îndoiască vreodată, este fiul şi marea ei dragoste, Vlăduţ. La fel ca anul trecut, de Sfântul Valentin.

Cum te simţi după ce ai pus punct oficial unui mariaj de cinci ani?

Magda Unui mariaj de cinci ani şi unei relaţii de zece ani. Noi am fost împreună din 2004 şi ne-am separat în toamna anului trecut. Practic, sunt nouă ani, nu chiar zece, dar am continuat să locuim în acelaşi apartament, încercând cumva să reconci­liem problemele dintre noi de dragul lui Vlad, deşi nici eu, nici fostul soţ nu eram adepţii ideii că părinţii trebuie se rămână împreună de dragul copilului. Am încercat, nu am reuşit, iar acum mă simt cumva liniştită că am făcut tot ce-a fost omeneş­te posibil. Mă simt eliberată, cumva.

Ce-a înţeles fiul vostru, Vlăduţ, din această situaţie?

I-am explicat că şi mami, şi tati îl iubesc foarte mult, dar că mami şi tati nu se mai iubesc între ei şi atunci fiecare va sta într-o altă casă, dar el va sta şi cu mami, şi cu tati. Vlad a înţeles pentru că este un băiat mare şi inteligent.

Dar familia voastră cum a privit această ruptură? N-au încercat să vă facă să vă răzgândiţi?

Nu, nici mama, nici sora mea (tatăl meu nu mai trăieşte) n-au intervenit în niciun fel, mi-au zis că e decizia mea, îmi aparţine. Părinţii fostului soţ sunt, la rândul lor, nişte oameni echilibraţi şi ne-au înţeles că lucrurile nu mai merg. Probabil că apare ru­tina, apare o distanţă care duce la izolare, lipsă de comunicare, când fiecare înţelege educaţia copilului în feluri diferite, când priorităţile nu mai sunt aceleaşi. Atunci e mai bine să meargă fiecare pe drumul lui. Şi ai mei, şi ai lui au înţeles asta.

Vezi galeria foto dar şi restul interviului pe www.okmagazine.ro!

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
familia regala jpg
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg