Magda Vasiliu, primul interviu după divorţ. Ce a provocat ruptura

simeon stalpnicul png
Magda Vasiliu şi Andrei Vintilescu s-au căsătorit în 2009

Magda Vasiliu (39 de ani) a divorţat în luna octombrie, după cinci ani de mariaj cu Andrei Vintilescu.

Prezentatoarea jurnalului Prima TV a vorbit deschis despre despărţire, într-un interviu acordat pentru revista Ok! Magazine. Magda a povestit că deşi ea şi Andrei au făcut totul perntru a salva mariajul lor de cinci ani şi relaţia de zece, nu au reuşit. Astfel, în mai cei doi au decis să pună punct căsniciei, iar divorţul a venit ca un pas normal.

"Practic, am fost împreună nouă ani, nu chiar zece, dar am continuat să locuim în acelaşi apartament, încercând cumva să reconci­liem problemele dintre noi de dragul lui Vlad, deşi nici eu, nici fostul soţ nu eram adepţii ideii că părinţii trebuie se rămână împreună de dragul copilului. Am încercat, nu am reuşit, iar acum mă simt cumva liniştită că am făcut tot ce-a fost omeneş­te posibil. Mă simt eliberată, cumva", a spus Magda.

Ea a mai adăugat că au fost mai multe motive care au dus la ruptură, dar nu crede că diferenţa de vârstă a fost unul dintre ele. Deşi Andrei este mai mic cu şapte ani, Magda nu crede că asta i-a afectat.

image
Magda Vasiliu şi Andrei Vintilescu s-au căsătorit în 2009Foto: Click!

"Probabil că apare ru­tina, apare o distanţă care duce la izolare, lipsă de comunicare, când fiecare înţelege educaţia copilului în feluri diferite, când priorităţile nu mai sunt aceleaşi. Atunci e mai bine să meargă fiecare pe drumul lui. Şi ai mei, şi ai lui au înţeles asta. Nu cred că diferenţa de vârstă a fost motivul. Şi nu vreau să comentez mai mult despre ce anume a provocat ruptura", a mai adăugat ştirista.

Cu toate că a trecut prin două divorţuri, Magda nu ar spune nu unui alt treilea mariaj. Prezentatoarea are o relaţie din septembrie cu Cosmin, pe care l-a cunoscut pe Facebook şi care i-a readus zâmbetul pe buze prezentatoarei. Ba chiar, Vlad, fiul de patru ani al Magdei, l-a cunoscut deja pe Cosmin, iar relaţia lor e cât se poate de solidă.

"Eu chiar cred în instituţia căsătoriei şi în relaţii de lungă durată. În momentul în care copilul meu şi Cosmin s-au cunoscut, mie mi-era clar că relaţia noastră este una care va evolua bine. Pentru că, dacă n-aş fi avut certitu­dinea asta, nu mi-aş fi permis să i-l prezint pe Vlad. E o relaţie serioasă şi-mi doresc să fie una de lungă durată", a completat Magda.

Citeşte interviul integral pe okmagazine.ro

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
familia regala jpg
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg
FotoJet jpg