Magda Vasiliu, reacție dură la adresa lui Raed Arafat, după cazul lui Florin Busuioc

Ultima actualizare:

    Magda Vasiliu a reacționat după ce a aflat că Busu a suferit un infarct
Magda Vasiliu a reacționat după ce a aflat că Busu a suferit un infarct

Magda Vasiliu a reacționat imediat când a aflat că Florin Busuioc a suferit un atac cardio-respirator și a ajuns în sala de operație. Opinia ei este bazată mai mult pe faptul că medicina în România nu este foarte bună acum. De când a aflat că fiul ei suferă de cancer, Magda Vasiliu este foarte supărată pe sistemul medical din România.

Ea a mărturisit într-un mesaj pe rețelele de socializare că unele lucruri nu funcționează cum trebuie în lumea medicală din România. Magda Vasiliu a reacționat cam dur cu privire la ceea ce a transmis Raed Arafat despre intervenția medicală pe care a suferit-o Busu din cauza unui infarct.

Cum a reacționat Magda Vasiliu cu privire la infarctul suferit de Busu

Magda Vasiliu nu s-a putut abține și a criticat reacția pe care a avut-o Raed Arafat cu privire la intervenția medicală prin care a trecut Florin Busuioc în urmă cu o seară.

„Ce-mi plac mie politicienii ăștia care în momentul în care o persoană publică are probleme, sar instant cu explicații, soluții etc….Mă uit la R. Arafat vorbind despre Busu și-mi aduc aminte cum m-au sunat și pe mine atunci când n-am mai putut și am făcut publică situația incredibilă în care mă aflăm. De parcă până la mine nu mai fuseseră sute de mame cu copii bolnavi puse la pământ de legile lor tâmpite. Sigur nu le-a sunat nimeni. Sper din tot sufletul ca Busu să fie bine, să-și revină. E un reper în România…. Și mai sper ca dl Arafat să verifice dacă e adevărat că șeful de la Cardiologie din Craiova și-a închis telefonul ca să nu fie solicitat. Și să mai verifice de ce în Craiova doar un singur medic poate face intervenții de genul celei care i-a salvat viață lui Busu. Dacă–și închidea și el telefonul?!? Apoi, să vină să vorbească…. Sau, să vorbească dl Arafat & Co despre toți pacienții, nu doar despre cei care apar la tv. Multă sănătate și putere lui Busu, pentru că, în fond, asta contează acum cel mai mult”, a declarat Magda Vasiliu pe Facebook.

Florin Busuioc are doi copii
Florin Busuioc are doi copii
image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub marius elisei png
marina voica jpg
jean gavril jpg
banner andreea balan victor cornea png
gabriela cristea emisiun jpg
image
actualitate.net