Magda Vasiliu s-a c─âs─âtorit a treia oar─â!

image
Magda Vasiliu ┼či Cosmin Stoian sunt mai ferici┼úi ca niciodat─â

Iube┼čte ┼či este mai fericit─â ca niciodat─â! Magda Vasiliu (39 de ani), prezentatoarea ┼čtirilor de la Prima TV, s-a c─âs─âtorit pentru a treia oar─â cu Cosmin Stoian (37 de ani).

Magda Vasiliu ┼či Cosmin Stoian se iubesc de o jum─âtate de an. De cur├ónd, frumoasa ┼čtirist─â de la Prima TV ┼či iubitul ei au dezv─âluit prietenilor virtuali c─â s-au c─âs─âtorit!

image
Magda Vasiliu este o m─âmic─â de nota 10!

Magda Vasiliu a spus "Da" pentru a treia oar─â!

image
Magda Vasiliu ┼či Cosmin Stoian sunt mai ferici┼úi ca niciodat─âFoto: Arhiv─â personal─â

Magda Vasiliu ┼či Cosmin Stoian tr─âiesc o frumoas─â poveste de dragoste din luna octombrie, atunci c├ónd a avut loc cel de-al doilea divor┼ú al ┼čtiristei. De┼či a trecut prin dou─â dou─â c─âsnicii, Magda Vasiliu abia acum ┼či-a g─âsit, se pare, lini┼čtea de care avea at├óta nevoie, al─âturi de mai t├ón─ârul ei iubit.

Magda Vasiliu, dou─â c─âsnicii e┼čuate

Frumoasa prezentatoarea este mama unui b─âie┼úel de cinic ani, Vl─âdu┼ú, pe care ├«l are cu cel de-al doilea so┼ú, Andrei Vintilescu. Magda Vasiliu a divor┼úat anul trecut, ├«n luna octombrie, dup─â cinci ani de mariaj cu Andrei Vintilescu. Acesta a fost al doilea mariaj e┼čuat.

image
Magda Vasiliu ┼či Cosmin Stoian se iubesc de o jum─âtate de an

Prezentatoarea tv avea 28 de ani ├«n 2003, c├ónd divor┼úa de baritonul Valentin Vasiliu, dup─â doi ani de c─âsnicie. Valentin emigrase ├«n America, iar Magda nu a reu┼čit s─â se acomodeze, din acest motiv produc├óndu-se ruptura lor. ÔÇťValentin se sim┼úea bine printre americani, se ├«mplinise profesional, ├«n timp ce eu duceam dorul caseiÔÇŁ, declara prezentatoarea la vremea respectiv─â. Magda a p─âstrat numele de familie al fostului so┼ú, Vasiliu, baritonul care a revenit din America, ├«n prezent fiind solist al Operei Na┼úionale din Bucure┼čti.

image
Magda Vasiliu a fost c─âs─âtorit─â cu baritonul Valentin Vasiliu

Magda Vasiliu, fericit─â al─âturi de Cosmin Stoian ┼či de V─âdu┼ú

image
Magda Vasiliu ┼či cel de-al doilea so┼ú, Andrei Vintilescu

Cu toate c─â a trecut prin dou─â divor┼úuri, Magda nu a spus ÔÇťNuÔÇŁ unui alt treilea mariaj.

"Eu chiar cred ├«n institu┼úia c─âs─âtoriei ┼či ├«n rela┼úii de lung─â durat─â. ├Än momentul ├«n care copilul meu ┼či Cosmin s-au cunoscut, mie mi-era clar c─â rela┼úia noastr─â este una care va evolua bine. Pentru c─â, dac─â n-a┼č fi avut certitu┬şdinea asta, nu mi-a┼č fi permis s─â i-l prezint pe Vlad. E o rela┼úie serioas─â ┼či-mi doresc s─â fie una de lung─â durat─â", a m─ârturisit Magda Vasiliu, ├«n urm─â cu o jum─âtate de an.

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
gabi badalau restaurant jpg
BeFunky collage (42) jpg
image png
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg
4 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase jpg jpeg
image png