Magda Vasiliu s-a c─âs─âtorit a treia oar─â!

15 martie 2015
image
Magda Vasiliu ┼či Cosmin Stoian sunt mai ferici┼úi ca niciodat─â

Iube┼čte ┼či este mai fericit─â ca niciodat─â! Magda Vasiliu (39 de ani), prezentatoarea ┼čtirilor de la Prima TV, s-a c─âs─âtorit pentru a treia oar─â cu Cosmin Stoian (37 de ani).

Magda Vasiliu ┼či Cosmin Stoian se iubesc de o jum─âtate de an. De cur├ónd, frumoasa ┼čtirist─â de la Prima TV ┼či iubitul ei au dezv─âluit prietenilor virtuali c─â s-au c─âs─âtorit!

image
Magda Vasiliu este o m─âmic─â de nota 10!

Magda Vasiliu a spus "Da" pentru a treia oar─â!

image
Magda Vasiliu ┼či Cosmin Stoian sunt mai ferici┼úi ca niciodat─âFoto: Arhiv─â personal─â

Magda Vasiliu ┼či Cosmin Stoian tr─âiesc o frumoas─â poveste de dragoste din luna octombrie, atunci c├ónd a avut loc cel de-al doilea divor┼ú al ┼čtiristei. De┼či a trecut prin dou─â dou─â c─âsnicii, Magda Vasiliu abia acum ┼či-a g─âsit, se pare, lini┼čtea de care avea at├óta nevoie, al─âturi de mai t├ón─ârul ei iubit.

Magda Vasiliu, dou─â c─âsnicii e┼čuate

Frumoasa prezentatoarea este mama unui b─âie┼úel de cinic ani, Vl─âdu┼ú, pe care ├«l are cu cel de-al doilea so┼ú, Andrei Vintilescu. Magda Vasiliu a divor┼úat anul trecut, ├«n luna octombrie, dup─â cinci ani de mariaj cu Andrei Vintilescu. Acesta a fost al doilea mariaj e┼čuat.

image
Magda Vasiliu ┼či Cosmin Stoian se iubesc de o jum─âtate de an

Prezentatoarea tv avea 28 de ani ├«n 2003, c├ónd divor┼úa de baritonul Valentin Vasiliu, dup─â doi ani de c─âsnicie. Valentin emigrase ├«n America, iar Magda nu a reu┼čit s─â se acomodeze, din acest motiv produc├óndu-se ruptura lor. ÔÇťValentin se sim┼úea bine printre americani, se ├«mplinise profesional, ├«n timp ce eu duceam dorul caseiÔÇŁ, declara prezentatoarea la vremea respectiv─â. Magda a p─âstrat numele de familie al fostului so┼ú, Vasiliu, baritonul care a revenit din America, ├«n prezent fiind solist al Operei Na┼úionale din Bucure┼čti.

image
Magda Vasiliu a fost c─âs─âtorit─â cu baritonul Valentin Vasiliu

Magda Vasiliu, fericit─â al─âturi de Cosmin Stoian ┼či de V─âdu┼ú

image
Magda Vasiliu ┼či cel de-al doilea so┼ú, Andrei Vintilescu

Cu toate c─â a trecut prin dou─â divor┼úuri, Magda nu a spus ÔÇťNuÔÇŁ unui alt treilea mariaj.

"Eu chiar cred ├«n institu┼úia c─âs─âtoriei ┼či ├«n rela┼úii de lung─â durat─â. ├Än momentul ├«n care copilul meu ┼či Cosmin s-au cunoscut, mie mi-era clar c─â rela┼úia noastr─â este una care va evolua bine. Pentru c─â, dac─â n-a┼č fi avut certitu┬şdinea asta, nu mi-a┼č fi permis s─â i-l prezint pe Vlad. E o rela┼úie serioas─â ┼či-mi doresc s─â fie una de lung─â durat─â", a m─ârturisit Magda Vasiliu, ├«n urm─â cu o jum─âtate de an.

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printesa charlene png
andreea marin lisabona 3 jpg
cub alina sorescu animat gif
dana rogoz (1) jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg
printul nicolae romania crop jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
kevin spacey gettyimages 687734476 jpeg
alina eremia nas jpeg
cub elena gheorghe png
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg
27384986030851850184770348160329343727075082n1 webp