Magda Vasiliu s-a logodit de Crăciun, la două luni după ce a divorţat

Ultima actualizare:

    Magda Vasiliu nu se teme de o a treia căsnicie, deşi a trecut prin două divorţuriFoto: arhiva personală
Magda Vasiliu nu se teme de o a treia căsnicie, deşi a trecut prin două divorţuriFoto: arhiva personală

Magda Vasiliu (39 de ani), prezentatoarea ştirilor de la Prima Tv, a divorţat în luna octombrie, după cinci ani de mariaj cu Andrei Vintilescu.

Magda a trecut destul de repede peste cel de-al doilea mariaj eşuat şi şi-a găsit fericirea şi liniştea în braţele altui bărbat. 

Cu toate că a trecut prin două divorţuri, Magda nu ar spune nu unui alt treilea mariaj.

Prezentatoarea are o relaţie din septembrie cu Cosmin Stoian, pe care l-a cunoscut pe Facebook şi care i-a readus zâmbetul pe buze acesteia. 

Ba mai mult de atât, cei doi par mai îndrăgostiţi ca niciodată, de aceea au decis să treacă la un alt nivel în relaţia lor. 

Vedeta de la Prima Tv este în culmea fericirii, după ce a fost cerută de soţie de actualul iubit, chiar în ajunul Crăciunului. 

Ştirista a primit un superb inel de logodnă
Ştirista a primit un superb inel de logodnă

Magda nu a ezistat să împărtăşească şi fanilor de pe Facebook momentele de bucurie din viaţa ei, şi a publicat pe reţeaua de socializare o fotografie în care îşi etalează cu mândrie inelul de logodnă. 

Magda Vasiliu este la al doilea mariaj eşuat. Prezentatoarea tv avea 28 de ani în 2003, când divorţa de baritonul Valentin Vasiliu, după doi ani de căsnicie. Valentin emigrase în America, iar Magda nu a reuşit să se acomodeze, din acest motiv producându-se ruptura lor. 

“Valentin se simţea bine printre americani, se împlinise profesional, în timp ce eu duceam dorul casei”, declara prezentatoarea la vremea respectivă. Magda a păstrat numele de familie al fostului soţ, Vasiliu, baritonul care a revenit din America, în prezent fiind solist al Operei Naţionale din Bucureşti.

Apoi, în 2004, l-a cunoscut pe mai tânărul ei coleg, Andrei Vintilescu, cu care s-a căsătorit cinci ani mai târziu. Din relaţia lor de 10 ani a rezultat un băieţel, Vlad, care în prezent are patru ani. Cei doi au ales să se separe, de comun acord, în luna octombrie a acestui an. 

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net