Mai țineți minte blugii scandaloși? Dani Oțil a creat isterie cu o nouă ținută, care arată cât e de dotat. Reacția lui e genială

image
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțilfoto: Facebook

Dani Oțil are replicile la el în orice context. Recent, el a intrat în gura femeilor de pe Internet, din cauza unei pijamale care a încins imaginația celor care îl priveau de la brâu în jos. Oțil s-a lăudat că și starul Lionel Messi are una la fel.

În decembrie 2008, căscam ochii cât cepele la blugii cu care Dani Oțil își făcea apariția la Gala Festivalului Dakino, la brațul iubitei de atunci, Mihaela Rădulescu. Imprimeul șocant de pe șlițul lui Dani a reușit să atragă atenția mai mult decât decolteul Răduleascăi.

image

Dani Oțil și pijamaua prea mulată, care a arătat tot

Iată că blugii scadaloși de acum 12 ani au fost readuși în discuție, după ce Dani a publicat pe Facebook o fotografie aparent nevinovată, din vacanța pe care a petrecut-o cu iubita lui, Gabriela Prisăcariu. Îmbrăcat într-o pijama verzuie, cu Piticul Morocănos din Albă ca Zăpada imprimat pe bluză, Dani a reușit să creeze o efervescență nebănuită pe grupurile de femei, acolo unde s-a dezbătut mai mult despre cât de dotat e Dani Oțil, și mai puțin despre cât de cool e pijamaua. Pantalonii mult prea strâmți au generat toate aceste comentarii.

image

Însă nici Dani nu a rămas dator și a revenit pe Facebook cu un colaj în care apare alături de starul argentinian Lionel Messi, îmbrăcat, și el, cu aceeași pijama. "Mulțumesc grupului de FB «nu mai port» pentru susținere. Înțeleg că s-a dezbătut grav pe seama unei cute", a scris Dani. "Numai de cute ai parte tu. Mi-o amintesc și pe aia de le blugi", a venit  imediat, un comentariu. "«Cuta» aia te-a făcut celebru si când ai avut blugii aia, la braț cu Raduleasca", i-a mai scris o admiratoare. "De când cu această «cută»" ți-ai mai adăugat încă 20.000 de fane", "Până la urmă aveai sau nu telecomanda în buzunar?", au fost doar câteva dintre cele mai savuroase comentarii.

Lionel Messi, fotbalistul de la FC Barcelona, s-a fotografiat cu această pijama în 2015. Pijamaua cu piticul "Grumpy" a fost un cadou ironic de la colegul Luis Suarez.

image
Dani Oțil și pijamaua "scandaloasă"
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
viorel lis si oana lis
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
soldati rusi
Robert Habeck FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg