Maia Morgenstern, gravidă într-o piesă de teatru. Cum “au îngrăşat-o” 20 kg

simeon stalpnicul png
George Mihăiţă, Maia Morgenstern, Horatiu Malaele şi Valentin Teodosiufoto: Gheorghe Chelu

Vineri seara, la Teatrul de Comedie din Bucureşti, a avut loc premiera piesei “Fierarii”, în regia lui Horaţiu Mălăele, care joacă şi unul dintre roluri alături de George Mihăiţă, Valentin Teodosiu şi Maia Morgestern (55 de ani). Actriţa interpretează un personaj interesant, pe Matilda, o femeie gravidă, drept pentru care a fost nevoită să poarte un costum special, care i-a pus pe trup multe kilograme în plus.

Cine a mers să vadă piesa “Fierarii”, la Teatrul de Comedie, piesă scrisă de Milos Nikolic, va avea o surpriză din partea Maiei Morgestern. Actriţa joacă rolul unei femei gravide, aşa că nu poartă doar burtă falsă, ci un întreg costum, care o face să pară cu cel puţin 20 kg mai grasă.

simeon stalpnicul png
Maia a purtat pe sub haine un costum din cauciuc

Reporterul Click! a fost la premieră şi a stat de vorbă cu actriţa despre acest nou proiect. “A fost un costum cu care un actor se obişnuieşte însă de la repetiţii. Dar am jucat în spectacole şi mai grele, cu costume şi mai mari, sau chiar făcând kangoo jumps într-o piesă. De exemplu, la Teatrul Naţional, chiar am jucat agăţată de frânghii. Dar pot să spun că nu e uşor. Lucrurile au fost atât de bine cântărite şi puse la punct de regizorul şi colegul meu, Horaţiu Mălaele, încât nici nu a mai contat cât e de greu. S-a lucrat, s-a repetat, m-am obişnuit cu costumul şi pot să spun că totul a decurs firesc”, ne-a povestit Maia Morgestern. Actriţa ne-a mai vorbit şi despre tradiţia de la Teatrul Evreiesc, de a juca cu copiii pe aceeaşi scenă, tradiţie pe care ea o duce mai departe cu Tudor Istodor, dar şi cu Cabriria, fiica ei mai mică, cu care a jucat şi in filmul “Scurtcircuit”. “Am proiecte mai mari sau mai mici, de exemplu, în Teatrul Evreiesc există o tradiţie care spune că urmaşii actorilor să joace şi ei pe scenă cu părinţii lor. Eu am făcut acest pas, am jucat cu doi dintre copii mei pe aceeaşi scenă, dar şi în multe filme.

simeon stalpnicul png
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
colaj mormant elisabeta a II-a
image png
cub anca pandrea png
Melania şi Donald Trump
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
Olga Valeena și prietena ei, cerându-și scuze / Foto Captură Video / Twitter
Babele de pe Muntele Kremenț au fost avariate de bombardamentele rusești. Foto: Julian Simmonds via Yahoo News.
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png