Maia Morgenstern, iubire ca-n tinereţe cu primul soţ, la 21 de ani de la divorţ! Cum s-au răsfățat în izolare

Claudiu Istodor, în pijama, în curtea casei
Claudiu Istodor, în pijama, în curtea casei

Maia Morgenstern (58 de ani) şi Claudiu Istodor (59 de ani) se cunosc de aproape 40 de ani, timp în care au fost colegi de facultate, parteneri de scenă, soţi, părinţi şi  prieteni. Acum, la 21 de ani de la divorţ, cei doi actori de calibru se comportă din nou ca un cuplu, postând pe conturile sociale fotografii din casa în care împart bucuriile, grijile şi micul dejun.  

Cei doi actori, care formează un cuplu şi în serialul ”Sacrificiul”, de la Antena 1, se înţeleg de minune. Locuiesc împreună şi le este bine în această formulă, dovadă stând şi fotografiile din casa în care s-au gospodărit în lunile de izolare.

Actorul a serbat-o cu tort pe Maia, pe 1 mai, când ea a împlinit 58 de ani
Actorul a serbat-o cu tort pe Maia, pe 1 mai, când ea a împlinit 58 de ani

Ea a postat pe conturile sociale cadre romantice, în care îşi sprijină capul pe umărul lui, în timp ce Claudiu îi citeşte poveşti. Iar de ziua ei, pe 1 mai,  Claudiu a serbat-o pe Maia cu tort: ”Pe când... Love! Love e singurul cuvânt - cu Claudiu Istodor”, a scris actriţa de talie internaţională.

Maia şi Claudiu se iubesc şi în serialul ”Sacrificiul”, de la Antena 1
Maia şi Claudiu se iubesc şi în serialul ”Sacrificiul”, de la Antena 1

Claudiu Istodor şi Maia Morgenstern se completează perfect şi în proiectele artistice: “Da, suntem împreună din nou! Lucrăm de atâţia ani, am fost colegi în facultate, cu un an diferenţă, am lucrat în Piatra-Neamţ trei ani împreună. Am făcut câteva filme, ea în mult mai multe şi eu în mai puţine. E foarte bine de lucrat cu Maia, atât pe scenă, cât şi la filmări, pentru că e foarte atentă, niciodată nu e plictisită şi asta îşi doreşte să facă.

 Actriţa, mamă de trei ori
Actriţa, mamă de trei ori

Maia e o actriţă excepţională, în sensul că alta ca ea nu există. E aproape un fenomen al naturii şi sunt doar câţiva actori despre care aş putea să spun asta. De asemenea, e şi foarte serioasă cu meseria pe care o face, niciodată nu face nici un rabat, nu o interesează altceva decât rolul pe care îl face atunci”, a declarat el, pentru Click!  

Are trei copii, pe care îi adoră  

Maia este şi o mamă de nota zece, postând pe Facebook o fotografie cu cei trei copii ai ei: actorul Tudor Istodor (36 de ani), fiul ei şi al lui Claudiu Istodor, Eva Leea Cabiria are 21 de ani, care e tot artistă, rodul iubirii cu actorul András István Demeter şi Ana Isadora (17 ani), fiica din căsătoria Maiei cu medicul Dumitru Băltăţeanu, bărbatul de care a divorţat în 2015.

Maia, cu cei trei copii: Tudor, Cabria şi Isadora
Maia, cu cei trei copii: Tudor, Cabria şi Isadora

Maia a povestit despre trăirile avute ca mamă: ”Aş fi vrut să fiu prima în toate cele: cea mai bună, cea mai grijulie, cea mai înţeleaptă, cea mai pricepută, cea mai îndemânatică, cea mai veselă, cea mai frumoasă, cea mai pregătită, cea mai cea. Cea mai cea, dintre cine şi cine, nu era prea clar. Dar ea, mămiţa-căpriţă, nu ştia şi nici nu se străduia să caute un răspuns.


  Maia, cu cei trei copii: Tudor, Cabria şi Isadora
Maia, cu cei trei copii: Tudor, Cabria şi Isadora

Ba chiar ajunsese să se ia la întrecere cu puiuţii ei: plângea mai tare (uneori), se speria mai uşor, se îngrijora mai repede (şi mai din nimic), se împiedica la tot pasul. Ce mai, se ambiţiona să fie ea prima, ce să-i faci?  Să câştige toate jocurile,  întrecerile: jocul de-a v-aţi ascunselea cu oboseala, jocul de-a adevărul sau provocarea răbdării sau blândeţii”. 

Citește și 

Maia Morgenstern și fostul soț, familie perfectă într-un serial tv la 20 de ani de la divorț: «Ne e bine împreună»

Maia Morgenstern, dezvăluiri intime de ziua fiului: i s-a rupt apa în timp ce făcea un tort

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
fata diavol jpg
dog 1168663 1920 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Fost interlop cunoscut preda la un liceu din turda png
image
image
image
image
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg