Majda Aboulumosha riscă să îşi strice silicoanele la "Survivor România". S-a operat în toamnă şi medicul i-a interzis orice efort

Ultima actualizare:
Ea are o  fetiţă de 7 ani,  Jacqueline
Ea are o fetiţă de 7 ani, Jacqueline

Lista vedetelor care vor pleca în Republica Dominicană e fost finalizată. Una dintre concurentele de la "Survivor România" - Kanal D este  Majda Aboulumosha, fostă actriţă în seriale de televiziune precum "Regina" şi "Iubire şi onoare" şi prezentatoare la Antena Stars. În toamnă vedeta a făcut operaţie de mărire de sâni, după ce a slăbit peste 20 kilograme, şi iată că acum riscă să-şi strice silicoanele.

Fermecătoarea Majda Aboulumosha (33 de ani) a fost anunţată zilele trecute că va pleca în Republica Dominicană în postura de concurentă la reality-show-ul „Survivor-România” ce va fi difuzat anul viitor la Kanal D. Acum câteva luni, în octombrie, Majda a trecut printr-o operaţie la sâni: şi-a făcut o mărire semnificativă. Am aflat acest lucru după ce a publicat pe pagina ei de socializare următorul mesaj. 

Ceilalţi «Faimoşi»
Ceilalţi «Faimoşi»

„Încă puţin şi intru în operaţie. O să fac o mastopexie. Momentan nu mă încearcă nici o emoţie, nu-mi dau seama dacă se datorează faptului că ştiu că sunt pe mâini foarte bune sau pur şi simplu ăsta îmi e felul, să îmi păstrez calmul. Am luat această decizie după multe consultaţii. Am ales să vă spun, pentru că mă urmăriţi de atât timp şi v-aţi obişnuit cu sinceritatea mea. Sunt convinsă că sunt multe femei care îşi doresc să facă acest pas şi poate că nu au avut curajul sau nu au ştiut unde să meargă. Părerea mea e să cereţi întotdeauna mai multe opinii, să vorbiţi cu medicul şi să mergeţi acolo unde vă simţiţi în siguranţă”, a scris vedeta pe pagina ei de socializare. 

Actriţa a divorţat  de cântăreţul J. Yolo  şi acum se iubeşte  cu Mihai Ştefan
Actriţa a divorţat de cântăreţul J. Yolo şi acum se iubeşte cu Mihai Ştefan

Astfel, după ce a slăbit 20 de kilograme, vedeta şi-a făcut un lifting mamar ca decolteul să arate impecabil, iar ea să se simtă bine ca femeie. 

Actriţa a slăbit peste20 de kilograme

Însă, după operaţie, Majda a primit câteva sfaturi, ce să nu facă după operaţie. „M-am simţit bine încă după a 2-a zi de operaţie, am ales o clinică din Turcia, în care am mare încredere. Momentan nu am voie să fac efort, încă o lună de acum înainte şi recunosc că îmi este foarte greu, eu fiind o persoană foarte activă. A trebuit să pun şi laboratorul cu prăjituri un pic pe pauză, având în vedere că îmi e un pic mai greu să le fac acum. Dar tot fac, mai puţin, dar fac”, povestea Majda la puţin timp după operaţie. 

Ceilalţi «Faimoşi»
Ceilalţi «Faimoşi»

Ce spune despre plecarea la "Survivor"?  “Întotdeauna m-am gândit că totul se întâmplă cu un scop în viaţă, iar acum simt că scopul meu este să dau tot ce este mai bun. Sunt o fire puternică şi consider că o să-mi depăşesc limitele şi o să descopăr foarte multe lucruri. Îmi place să lucrez în echipă şi simt că o să luptăm împreună ( n.r. – referire la  echipa „Faimoşilor”) să fie bine. Sper din suflet că emoţia pe care o simt să ajungă la inimile celor ce ne vor urmări”, spune Majda, pe care o aşteaptă aruncări pe trambulină, târâşuri pe nisip şi alte încercări grele.


    Ceilalţi «Faimoşi»
Ceilalţi «Faimoşi»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net