Majda de la Survivor a leșinat în brațele medicilor: „Nu mai văd!”. Roxana Nemeș, propusă spre eliminare

Ultima actualizare:
Majda, probleme de sănătate la Survivor
Majda, probleme de sănătate la Survivor

Majda de la Survior a început să se simtă rău în timpul jocului pentru imunitate. Iată că stresul, lipsa hranei, dar și soarele arzător din Republica Dominicană și-au pus amprenta asupra stării ei de sănătate, iar aceasta a leșinat în brațele medicilor.

Majda le-a spus colegilor de echipă că nu se simte bine, însă din cauza factorilor amintiți mai sus, vedeta a clacat. Atunci când au ajuns medicii, aceasta nu s-a ami putut ține pe picioare și a leșinat chiar în brațele lor.

Deși spunea că se simte slăbită și amețită, Faimoasa a insistat să intre pe traseu, dornică să lupte pentru echipa ei și să aducă un punct care ar fi contat mult în jocul pentru imunitate. Faimoșii, însă, i-au spus să nu intre pe traseu dacă nu se simte în stare.  


    Majda, probleme de sănătate la Survivor
Majda, probleme de sănătate la Survivor

„Mă doare foarte tare stomacul și îmi vine să vomit, dar nu am ce să fac. Nu am cum, că cedez punctul după. Am vomitat un pic mai devreme și sunt foarte amețită, dar eu vreau să intru. Am vomitat doar apă și ușor galben, suc gastric. Mă doare rău de tot stomacul, dar mă duc pe traseu. Îmi sime buzele foarte amorțite (n.r buzele), nu știu de ce”, spunea Majda. 

„Am palpat ceva aici! V-am spus să îmi ziceți din timp!”, a spus medicul. 

Roxana Nemeș, nominalizată spre eliminare

În urma Consiliul de Nominalizare, unul încărcat de tensiune, Roxana Nemeș a fost nominalizată de echipa sa spre eliminare. 

„Mă așteptam și nu mă așteptam, probabil că am meritat, probabil că am dat prea mult la început și apoi nu am mai dat deloc. (...) Îmi doresc să rămân în această competiție, indiferent că îmi e foame, foarte dor de casă, de familia mea. Cred că m-am adaptat destul de bine... Vom vedea... cum vrea Dumnezeu”, a spus Roxana în Consiliu, după aflarea rezultatului nominalizarilor.

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net