Majda din „Super Trip” a slăbit 23 de kg când filma pentru „Regina”

Ultima actualizare:
Actrița se iubește cu un rapper
Actrița se iubește cu un rapper

Prietena Doiniţei Oancea (32 de ani) din emisiunea „Super Trip”, de la Pro TV, a dat jos 23 de kilograme pentru un rol. Chiar dacă atunci a fost un adevărat chin, acum actriţa arată foarte sexy.

A devenit cunoscută datorită emisiunii „Al 9 lea cer” de la Acasă şi apoi a jucat în telenovelele „Inimă de ţigan” şi „Regina”, la acelaşi post de televiziune. Însă, după acest rol, actriţa Majda Aboulumosha (27 de ani) a primit o nouă provocare în serialul “Iubire şi onoare” (2011), unde trebuia să slăbească, ceea ce s-a și întâmplat. Cu voinţă şi răbdare, Majda a dat jos 23 de kilograme . 

« În aceea perioadă m-am hotărât că e timpul să mă încarc cu multă răbdare şi ambiţie să reuşesc să scap de kilogramele în plus pentru că mă aştepta un rol ce necesita un corp cu câteva kilograme în minus. Motivatia, ambiţia, zâmbetul, mişcarea şi mâncarea sănătoasă sunt “ingredientele” care m-au ajutat să scap de 23 kg. Nu-mi doresc să fiu o “femeie transparentă”, îmi doresc să fiu sănătoasă şi să am forme. Întotdeauna m-am simţit bine în pielea mea, dar acum mă simt mult mai bine. Continui să fac sport zilnic: merg la bazin, saună, tae-bo, zumba dance, aerobic iar când nu ajung la sală, dansez în casă. Am mare noroc că nu sunt poficioasă la dulciuri, dar în schimb nu aş putea să trăiesc fără fructe, în special mere », povestea frumoasa actriţă la vremea respectivă.

Cine e Majda?


    Actrița se iubește cu un rapperFoto: Arhiva personală
Actrița se iubește cu un rapperFoto: Arhiva personală

Majda Sandra Aboulumosha s-a născut la 14 octombrie 1987 în Ploieşti, judeţul Prahova. Mama sa e româncă, pe tatăl său, de origine libaneză, nu l-a cunoscut niciodată. Le-a părăsit şi s-a întors în Libia unde şi-a întemeiat o altă familie. Majda a fost adoptată de actualul soţ al mamei sale. A absolvit Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, secţia Servicii din Ploieşti şi Universitatea Hyperion, specializarea Turism.La 12 ani, Majda a apărut pe micile ecrane şi a prezentat moda. Mai târziu a fost selectată să participe la emisiunea-concurs “Al 9-lea cer”, de la postul Acasă. A urmat distribuirea ei în rolul ţigăncii Lenţi, sora lui Sile din telenovelele “Inimă de ţigan” şi “Regina”, impresionând prin frumuseţea şi pasiunea ei pentru dansurile ţigăneşti din buric.

A apărut în videoclipul soțului ei

În 2009, Majda a jucat în “Aniela”, in rolul Yvonei,  apoi a apărut în “Iubire şi onoare”, în rolul Nadirei. E căsătorită cu rapperul Jacques Yolo, pe care îl cunoaşte din copilărie şi au împreună un copil, o fetiţă. A apărut însărcinată în videoclipul acestuia, “Te pup, pa pa”, la vremea respectivă. Anul acesta s-a alăturat proiectului “Super Trip” de la Pro TV,  unde face echipă cu Doiniţa Oancea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net