Majda, întâmpinată de fetița ei pe aeroport, după eliminarea de la Survivor: “Mi-a lipsit foarte mult familia”

image
Majda a fost așteptată de fiica ei la aeroportfoto: arhiva personală/Instagram

Majda Aboulumosha (33 de ani), ultima Faimoasă eliminată de la Survivor România, s-a întors în această seară în România. Mulatra a fost așteptată de familia ei pe aeroport.

Revederea Majdei cu fetița ei, Jacqueline (7 ani), a fost una foarte emoționantă și s-a lăsat cu îmbrățișări strânse și râuri de lacrimi!

Odată ajunsă în țară, Majda abia așteaptă să petreacă mult timp cu cei dragi. ”Am venit cu mai multă putere, am venit cu o experiență mult mai mare despre viață. Chiar dacă am stat două luni, am înțeles mai multe lucruri, mi-am dat seama despre mine, că eu sunt o luptătoare. Îmi doresc să stau cu familia mea în casă, să stau, să mă bucur de liniștea familiei mele. Mi-a lipsit foarte mult familia”, a declarat Majda la sosirea pe aeroport, pentru wowbiz.ro.

image
Majda a fost eliminată de la Survivor România 2021foto: Kanal D

Majda acuză o alianță a băieților din echipa Faimoșilor

Majda, faimoasa de la Survivor România 2021, a părăsit competiția de la Kanal D, în urma votului publicului. Ea a fost nominalizată de către Jador, care a ieșit favoritul publicului încă o dată. Mulatra i-a acuzat după eliminare pe băieții din echipa Faimoșilor că au făcut deja un top ale fetelor care trebuie să iasă afară din competiție.

“Da, este o alianță. Ceea ce se vede acasă reflectă realitatea de acolo. Tot timpul se făcea un top al verigilor slabe, dar topul era concentrat doar asupra fetelor. Știam tot timpul când sunt în top, dacă mai venea o fată, care nu era atât de bună pe traseu, topurile astea se schimbau... Tot timpul era topul fetelor. Rând pe rând, fetele erau date afară”, a declarat aceasta, la Teo Show.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
militari din Armata Naţională a Republicii Moldova
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf