Majorat ca o nuntă: 30.000 de euro a «spart» Minune pentru fata lui

Ultima actualizare:

    Carmen a împlinit 18 ani, iar sâmbătă a făcut chef de pomină: 400  de invitaţi, meniu de lux, tort de doi metri şi un diamant cadou
Carmen a împlinit 18 ani, iar sâmbătă a făcut chef de pomină: 400 de invitaţi, meniu de lux, tort de doi metri şi un diamant cadou

„Frumoasă-i prinţesa mea, cheltuiesc banii cu ea!” Aşa a fredonat Adi Minune sâmbăta aceasta, când fiica lui cea mare a devenit majoră în buletin. “Regele manelelor” a “spart” puşculiţa şi i-a făcut lui Carmen chef de chef, să moară duşmanii de necaz.

Sâmbătă seara (12 decembrie), toată crema showbiz-ului s-a adunat să ciocnească un pahar de şampanie. Motivul? Fata cunoscutului interpret Adi Minune (41 de ani) a împlinit 18 ani, aşa că numeroşi colegi de breaslă, o parte dintre ei de la ”Te cunosc de undeva” (Antena 1), cunoştinţe, prieteni şi rude, adică nu mai puţin de 400 de persoane, s-au strâns să-i ureze ”la mulţi ani” lui Carmen Simionescu. Celebrul tătic a ţinut să marcheze acest moment cu o petrecere pe care fiica lui să nu o uite toată viaţa. A închiriat o sală spaţioasă de la Bamboo Ballroom, a cerut să fie decorată cu sute de trandafiri, iar pe mese să fie puse cele mai alese bucate.

Meniul a fost unul pretenţios, invitaţii s-au delectat cu preparate fine şi cu băuturi scumpe, iar tortul a fost spectaculos, o adevărată operă de artă. Adusă pe un suport special, prăjitura aniversară cu cinci etaje măsura aproape 2 metri şi părea de două ori mai înaltă decât tatăl sărbătoritei. Nu e de mirare că întreaga distracţie l-a costat pe Minune aproape 30.000 €.

Şi asta nu a fost tot, căci fata a primit în dar şi un diamant de la părintele său, extrem de generos cu cea pe care o consideră lumina ochilor lui. La un astfel de eveniment, şi atmosfera a fost pe măsură, fiind întreţinută de Pepe, Gipsy Casual şi Taraful din Clejani. Se pare că manelistul Adi Minune a şters cu buretele supărarea de anul trecut, când fiica lui a fugit de acasă pentru iubitul Franco. Cei doi s-au despărţit între timp, iar Carmen a redevenit, iată, “fata lu’ tata”.

Mitoşeru, chef de cununie cu 150 de invitaţi

Deși s-a căsătorit doar civil cu Noemi Dragomir (27 de ani), Mihai Mitoșeru (39 de ani) s-a trezit la petrecerea de sâmbătă cu mai mulți invitați decât se aștepta. Mai precis, prezentatorul de la Antena 1 a numărat peste 150 de persoane, motiv pentru care sala restaurantului Aristocrat Events Hall a fost arhiplină. Printre invitaţi s-au numărat Oana Roman și soţul acesteia, Daniela Crudu, Deea și Dinu Maxer şi, bineînţeles, nașul Romică Țociu. Mito și proaspăta soție s-au distrat până dimineață, iar invitații “s-au bătut” pe tortul delicios, cu trei etaje.

Mitoşeru şi Noemi s-au  căsătorit sâmbătă,  după 9 ani de relaţie
Mitoşeru şi Noemi s-au căsătorit sâmbătă, după 9 ani de relaţie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net