Mama Deliei a spus tot! De ce nu face artista un copil


    Delia a filmat un clip alături de o fetiță care-i seamănăFoto: arhivă personală
Delia a filmat un clip alături de o fetiță care-i seamănăFoto: arhivă personală

De Delia nu s-a prins "epidemia" care a lovit showbiz-ul autohton și aceasta nu s-a grăbit să dea vestea cea mare că va deveni mămică. Dacă Andreea Bălan sau Andreea Bănică sunt două dintre cântărețele care-și vor strânge curând puii în brațe, excentrica Delia vrea să mai copilărească și să se ocupe de carieră.

Gina Mocanu, mama artistei, își dorește să devină bunică, la fel ca mai toate femeile care au fete căsătorite, dar Delia nu se grăbește deloc. Solista se pregătește să se mute într-un apartament imens de 400 de metri pătrați. Chiar dacă unii ar crede că după ce termină amenajarea casei de vis, ce a costat nu mai puțin de 1,4 milioane de euro, Delia se pune pe făcut copii, ei bine, s-u înșelat.

Mama vedetei a dat lămuriri. "Nu ține de asta cu apartamentul. Noi discutăm de mult de lucrurile astea, dar probabil că Dumnezeu vrea să le rânduiască în asemenea fel încât copilul să vină altcândva. Delia vrea, dar Dumnezeu mai are alte planuri, nu știu ce să zic. De obicei, lucurile cu ea s-au întâmplat atunci când a trebuit, nu atunci când și-a dorit ea. Lucurile s-au așezat încet-încet, au venit treptat", a declarat mama Deliei la "Star Matinal" de la Antena Stars.

Delia e căsătorită cu Răzvan Munteanu

Delia și Răzvan sunt împreună din 2010
Delia și Răzvan sunt împreună din 2010

Cântăreața l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț chiar într-unul din cluburile pe care acesta le deține în centrul vechi din București. Au început o relație în toamna lui 2010, iar doi ani mai târziu s-au și căsătorit. 

Răzvan Munteanu nu este doar soţul artistei, dar se ocupă şi de impresarierea celebrei lui soţii. El a decis să îşi treacă afacerile proprii pe planul doi şi să se implice mai mult în cariera ei.

George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub paula iorga 1 png
cub kamara png
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg