Mama Deliei, fericită că va fi din nou bunică. ”E primul băiat din familia mea”

5 octombrie 2018
article img
Mama Deliei e fericită că va fi din nou bunică, de data aceasta a unui băiețelfoto: arhivă personală

La șase luni după ce născut o fetiță, sora Deliei a rămas însărcinată din nou, deși nu planificase acest moment. Gina Matache, mama Deliei și a Oanei, este foarte fericită că va fi din nou bunică. ”E primul băiat din familia mea”, a declarat Gina Matache pentru Click!

Oana, sora Deliei, va fi din nou mamă. Gina Matache, mama fetelor, este bucuroasă că în familia ei se va naște și un băiețel. ”Este primul băiat în familia mea. Eu sunt mamă de fete, așa că Oana a spart gheața. Sunt fericită, este o veste frumoasă pentru noi toți. Pentru Oana e un pic înfricoșător, să zic așa, are emoții că nu știe cum o să fie experiența aceasta ca mamă de băiețel. În rest, ea se simte foarte bine, nu are grețuri, este foarte activă, iar în weekend va avea cântări. Și prima sarcină a fost la fel de ușoră”, a declarat Gina Matache, pentru Click!

Iată că la aproape 28 de ani, Oana se pregătește să fie mămică a doua oară și vrea să se oprească aici. ”Nu cred că se mai gândesc să aibă și al treilea copil. Au deja pereche și cred că e bine așa. Răzvan e un tătic de nota zece, o ajută enorm pe fiica mea. O spală pe Jessie, o hrănește, se implică mult, însă cred că se opresc la doi copilași. Mă bucur foarte mult ca mamă să văd că se înțeleg atât de bine. Răzvan și Oana sunt o pereche perfectă, sunt doi drăguți”, ne-a mai spus extrem de entuziasmată Gina Matache.

article img
De Paşte, întreaga familie s-a reunit acasă