Mama Laurei Stoica, mesaj emoționant la 15 ani de la moartea artistei: ”Parcă a fost ieri”


    Laura Stoica s-a stins pe 9 martie 2006foto: Click!
Laura Stoica s-a stins pe 9 martie 2006foto: Click!

Mama regretatei Laurei Stoica pare să se fi împăcat cu moartea fiicei sale, de acum 15 ani, petrecută în urma unui tragic accident de mașină. Femeia va merge pe 9 martie la cimitir, la mormântul fetei sale, cu o lumânare și o floare.

Pe 9 martie se împlinesc 15 ani de la dispariția Laurei Stoica, solista care a murit într-un cumplit accident de mașină, împreună cu logodnicul ei, Cristian Mărgescu, baterist în trupa sa. Mama cântăreței o va comemora la mormânt. ”Noi în fiecare an mergem la mormânt la fiica mea, și în martie, și în octombrie, de ziua ei, ne întâlnim cu toții. Suntem un grup de persoane din care fac parte și prietene de-ale ei, cele mai apropiate, care au rămas aproape și de noi, de familia Laurei… Și mergem împreună la mormânt la ea cu lumânări și flori și ne amintim de ea de fiecare dată… Așa cum ne amintim zilnic în casă sau când mai vorbim la telefon. În luna martie, de obicei o comemorăm în jurul datei de 9 martie, când a urcat la ceruri. Nu prea îmi vine să cred că au trecut atâția ani, parcă a fost ieri! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că Laura a fost fiica mea! Am trăit bucurii imense alături de ea și am avut parte de emoții fantastice la spectacolele și la concursurile ei. Așa că, tot ce pot să spun este că îi mulțumesc lui Dumnezeu că ea a făcut parte din viața mea!”, a mărturisit, pentru Click!, mama Laurei Stoica.


    Durere mare la înmormântarea Laurei Stoica și a logodnicului ei, Cristi Mărgescufoto: Arhivă Adevărul
Durere mare la înmormântarea Laurei Stoica și a logodnicului ei, Cristi Mărgescufoto: Arhivă Adevărul

Mama Laurei Stoica, de două ori bunică

Femeia mai are doi băieți, unul în Anglia și altul la București. Primul este căsătorit și este stabilit acolo cu familia sa. ”Cel din Anglia nu a mai venit în țară, mai ales acum cu pandemia. De câțiva ani e mai complicat pentru el să vină, dar îi trimitem fotografii, să se bucure și el de întâlnirea noastră, facem poze să vadă ce am făcut… În schimb, fiul meu din București este prezent. Eu stau în Târgoviște, și aici e casa mea. Nu are rost să mă mut de aici, unde e și sora mea, am și un frate, prieteni… aici este cuibușorul meu. E mai liniște decât în București”, mai spune mama artistei care s-a prăpădit la vârsta de 38 de ani, fiind și însărcinată.


    Elena Stoica, mama Laurei Stoica
Elena Stoica, mama Laurei Stoica

Bunică însă, a făcut-o unul dintre băieți. ”Fiul meu m-a făcut bunică acum 24 de ani, apoi acum 16 ani. Al treilea nepot venea de la fata mea dacă nu se întâmpla tragedia, dar nu a fost să fie… Așa a vrut bunul Dumnezeu!”, încheie mama cântăreței Laura Stoica.

Citește și:

Mama Laurei Stoica, destăinuiri tulburătoare: „Nu îmi doresc să o visez!”

Mama Laurei Stoica, la 12 ani de la moartea cântăreței: «E prezentă în permanență între noi»

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png