Mama lui Catrinel Sandu, prima aniversare fără soțul ei. Cum a înveselit-o fiica

Ultima actualizare:

    Mia Sandu  va locui  cu familia  lui Catrinel
Mia Sandu va locui cu familia lui Catrinel

Mia Sandu, mama lui Catrinel Sandu, a avut în acest an cea mai tristă aniversare. Mama vedetei a împlinit 70 de ani la doar nouă zile de când i-a murit soțul, Nicu Sandu, care a fost incinerat, așa cum a fost ultima lui dorință.

Catrinel Sandu (43 ani) și-a serbat mama chiar pe 9 iulie, în ziua în care sunt sărbătorite și Mirabela Dauer, Angela Similea și Margareta Pâslaru. Aceasta a fost și cea mai tristă aniversare a mamei sale care a împlinit 70 de ani.

„Deși tristă, Catrinel a reușit împreună cu oamenii de suflet să îmi facă multe surprize, flori, cadouri, îmbrățișări din suflet și multe încurajări. Dar și voi, dragii mei prieteni, m-ați copleșit cu mesajele și telefoanele voastre din țară, din Italia, America și Germania. Vă mulțumesc din tot sufletul că v-ați gândit la mine, că sunteți alături de mine și îmi ridicați moralul. Cuvintele sunt de prisos pentru a vă mulțumi, vă doresc tot binele din lume și așa cum am mai spus, mă consider o femeie foarte bogată că am asemenea oameni dragi. Fiți binecuvântați! Cu drag”, a scris pe rețelele sociale mama lui Catrinel.

Mia Sandu a primit flori de la nepoate chiar la miezul nopții

Ea a ținut să-și exprime regretul față de pierderea soțului ei, Nicu Sandu, tatăl lui Catrinel Sandu, care s-a stins pe 30 iunie și a fost incinerat. „Azi, de ziua mea, la 70 de ani, când jumătatea mea de o viața numai este lângă mine să îmi aducă flori și prăjiturile mele preferate, locul lui l-a luat Catrinel, Sara și Lara (nepoatele – n.r.) care mi-au urat «La mulți ani!» de la ora 12 noaptea cu buchete de flori, iar prințesa mea dragă, Sara, mi-a adus și micul dejun la pat. Vă mulțumesc, iubitele mele, pentru tot, iar ție, Nicu, acolo unde ești, îți spun că sunt pe cele mai bune mâini: Catrinel, Sara, Lara și Steve (logodnicul lui Catrinel – n.r.). Vă iubesc, dragii mei, din tot sufletul”, a mai spus mama lui Catrinel, Mia. Catrinel Sandu a venit în țară cu câteva săptămâni înainte să moară tatăl ei și urmează să-și ia mama cu ea în America.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net