Mama lui Dragoş Dolănescu a făcut sarmale de ziua ei, în Costa Rica. Păstrează și acum un cadou de la Ion Dolănescu

image
Mama lui Dragoş Dolănescu păstrează şi acum cu sfinţenie vaza de cristal de la regretatul artist

Margarita Valenciano, mama lui Dragoş Dolănescu, păstrează şi acum cu sfinţenie vaza de cristal de la regretatul artist, Ion Dolănescu, care a murit în martie 2009. De ziua ei a umplut-o cu flori, a făcut sarmale tradiţionale româneşti şi şi-a ospătat invitaţii în Costa Rica, acolo unde locuieşte. 

Margarita Valenciano, mama lui Dragoş Dolănescu, a împlinit, zilele trecute, vârsta de 68 de ani. Femeia care i-a dăruit lui Ion Dolănescu cel de al doilea băiat este medic de profesie, ani de zile a condus un spital în Costa Rica, iar acum deţine un cabinet privat în Alajuela, oraşul în care locuieşte.

image
A pregătit sarmale cu varză murată, ca în România

De ziua sa de naştere, Margarita a dat o masă pentru prieteni şi rude, pentru care s-a pregătit din timp. A pus varză la murat şi a făcut sarmale tradiţionale româneşti, cu care şi-a ospătat invitaţii. De obicei, sărmăluţele le primea de-a gata, la pachet din România, atunci când fiul ei se întorcea în Costa Rica. Însă Dragoş n-a mai ajuns în România din 2019, din cauza pandemiei, dar şi pentru că este ocupat cu activitatea politică, fiind deputat din februarie 2018.

Margarita păstrează şi acum cu sfinţenie vaza roşie de cristal primită de la regretatul artist Ion Dolănescu, care a murit în martie 2009.

image
Margarita a avut un tort simplu și multe flori

«Îl visez pe Ion. Nu e liniștit»

În ea a pus florile primite în dar, de ziua ei. În locuinţa sa din Costa Rica, Margarita are, la loc de cinste, mai multe obiecte din România, unde a locuit 11 ani în perioada în care a studiat medicina la Cluj, iar Dolănescu era în plină ascensiune artistică.

„Păstrez cu mare drag obiectele de la Ion. De ziua mea am pus florile în vaza roşie de cristal de la el, cea albastră fiind de la regretata Georgeta Anghel. Să îi odihnească Dumnezeu în pace! Am făcut sarmale cu varză murată, ca în România, şi mi-am invitat familia şi prietenii buni”, ne-a declarat Margarita. 

image
Dragoș și mama lui, în 2018, când a devenit deputat

Fosta iubită a regretatului artist spune că îl mai visează pe artist şi acum, la mai bine de 12 ani de când acesta nu mai e. „Încă îl mai visez pe Ion, nu are pace şi linişte acolo unde este. A avut numai escroci în jurul lui înainte să moară! S-a văzut singur... Iar suferinţele i-au pus capac. Dar Dumnezeu e mare, va face dreptate!”, ne-a mai spus Margarita Valenciano, mama lui Dragoş Dolănescu.

kate middleton
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
cub octavia geamanu marian ionescu png
BeFunky collage (26) jpg
Melania şi Donald Trump
Alin Cocos și Monica Orlanda
Taremi2 jpg
Federico Putorti i a trimis un mesaj clar politistului care l a anchetat pe Facebook 1 jpg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda