Mama lui Mihai Mito╚Öeru, complica╚Ťii dup─â opera╚Ťia pe creier

image
Mihai Mitoșeru a făcut un apel la prietenii lui de pe Facebook să doneze sânge pentru mama luifoto: arhiva personală/Facebook

Mama lui Mihai Mito╚Öeru, Camelia Mito╚Öeru, a suferit complica╚Ťii destul de serioase ├«n urma opera╚Ťiei pe creier, la care a fost supus─â ├«n cursul zilei de 3 februarie.

Interven╚Ťia a fost una dificil─â ╚Öi, din cauza v├órstei ├«naintate, ╚Öi a tensiunii arteriale m─ârite, c├óteva vase de s├ónge din jurul opera╚Ťiei s-au spart. Mama lui Mihai Mito╚Öeru trebuia s─â fie externat─â ├«n cursul zilei de azi, dar medicii au decis ca femeia s─â mai stea c├óteva zile la Terapie Intensiv─â. Surse din preajma lui Mihai Mito╚Öeru au dezv─âluit c─â prezentatorul Kanal D este foarte ├«ngrijorat de starea mamei sale, care la aceast─â or─â este con╚Ötient─â, dar comunic─â cu greutate. Pe toat─â aceast─â perioad─â, c├ót mama sa se afl─â ├«n spital, Mihai Mito╚Öeru a fost sus╚Ťinut de fosta so╚Ťie, Noemi.Camelia Mito╚Öeru a fost internat─â de urgen╚Ť─â, femeia fiind diagnosticat─â cu meningiom (tumor─â benign─â localizat─â la nivelul meningelui cerebral), afec╚Ťiune care ├«i putea pune via╚Ťa ├«n pericol. Ini╚Ťial, Camelia Mito╚Öeru s-a v─âzut nevoit─â s─â am├óne interven╚Ťia, deoarece spitalul nu dispunea de rezerve suficiente de s├ónge pentru a sus┼úine opera╚Ťia. Fiul ei, Mihai Mito╚Öeru, a f─âcut atunci un apel disperat pe Facebook, ├«n urma c─âruia numeroase persoane au donat ╚Öi astfel mama lui a putut intra ├«n opera╚Ťie.

Citește și:

Cum se simte mama lui Mihai Mito╚Öeru dup─â opera╚Ťie. Medicii i-au extirpat o tumoare

Mama lui Mihai Mitoșeru va fi operată! Vedeta a reușit să adune sânge în timp record

Captura╠ć de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
ramona badescu jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
index (1) webp
Tate  jpg
image
image
image
image
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg
298015884 1125655851365273 4432206088872510997 n jpg
Screenshot (159) png
olivia newton john matt lattanzi webp