Mama lui Mihai Mitoșeru va fi operată! Vedeta a reușit să adune sânge în timp record

mihai mitoseru mama camelia jpeg
Mihai Mitoșeru a făcut un apel la prietenii lui de pe Facebook să doneze sânge pentru mama luifoto: arhiva personală/Facebook

Prezentatorul Kanal D Mihai Mitoșeru trece prin clipe dificile. Luni, la prânz, Mihai Mitoșeru a făcut pe pagina lui de Facebook un apel disperat, rugându-și fanii să doneze sânge pentru mama lui. Camelia Mitoșeru trebuia să fie operată de urgență din cauza unei afecțiuni grave, însă intervenția chirurgicală a fost amânată, din cauza lipsei de sânge.

Disperat, Mihai Mitoșeru a făcut un apel public pe pagina sa de Facebook, în care-i ruga  pe internauți să doneze urgent sânge pentru a-i ajuta mama!

”Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia să fie operată azi (având o tumoră benignă-meningiom), dar din lipsă de sânge operația trebuie amânată! Vă rog din suflet, cine mă poate ajuta să meargă să doneze la orice centru de hematologie din țară, dar cu specificația: «pentru Mitoșeru Georgeta Camelia și spitalul Sanador»! Indiferent ce grupă de sânge aveți!”, a scris Mihai, pe Facebook.

La nici câteva ore de la apelul făcut, prietenii prezentatorului de la Kanal D s-au mobilizat și s-au dus să doneze sânge pentru ca mama lui să poată fi operată cât mai repede. „Într-un timp record, s-a strâns tot sângele de care aveam nevoie (datorită vouă) și mama se va opera miercuri și sper ca totul să fie în regulă”, le-a transmis acesta fanilor, printr-un mesaj video postat pe Facebook. 

Camelia Mitoșeru are o tumoră benignă

Camelia Mitoșeru are o tumoră benignă-meningiom ce poate fi îndepărtată doar chirurgical. ”Acum două luni de zile am aflat că mama are o tumoră benignă, meningiom se cheamă, și că este ceva cu care nu se poate trăi, în sensul că trebuie operată. O tumoră destul de mare. Normal că ne-am speriat, după care am acceptat situația să vedem ce trebuie să facem. Am ajuns la profesorul Ciurea, în care avem cea mai mare încredere, și trebuia azi de dimineață să se opereze mama. Problema a fost că, în România, este o lipsă totală de sânge, nu există sânge la centrele de hematologie. A trebuit să facem un apel public, și am apelat practic la toți prietenii pe care-i am. Pe unii nici nu-i cunosc”, a adăugat Mitoșeru în același mesaj, postat pe Facebook.

mitoseru mama  jpeg
Camelia Mitoșeru va fi operată miercuri la un spital privat din Capitalăfoto: arhiva personală/Facebook

Oana Roman și Adelina Pestrițu au sărit în ajutorul lui Mihai Mitoșeru

Printre cei care i-au sărit imediat în ajutor lui Mitoșeru s-au numărat și vedete precum Oana Roman, prietena acestuia de ani de zile, Adelina Pestrițu sau Alina Ceaușean. „Vreau să le mulțumesc tuturor. O să încep cu Oana Roman, pentru că ea a fost practic lângă mine și,  la un moment dat, a vorbit ea pentru mine când eu nu mai puteam să vorbesc deloc. Le mulțumesc tuturor, celor care au donat sânge, celor care au distribuit postarea mea, Adelina Pestrițu, Cristina Ich, Alina Ceaușan. Unii voiau să se ducă să doneze mâine, dar nu mai e nevoie. Nu credeam că românii sunt atât de săritori”, a mai spus Mihai Mitoșeru. Camelia Mitoșeru a mai avut probleme de sănătate și anul trecut. Femeia se plângea că are probleme cu unul dintre membrele inferioare, însă medicii i-au spus atunci că nu este atât de grav, încât să ajungă la bisturiu și i-au prescris doar un tratament.

Citește și:

Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul care a dus la divorțul de Noemi, femeia cu care a fost 13 ani

Cum a fost blestemat Mihai Mitoșeru de tatăl logodnicei care a murit în accidentul de mașină

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
andreea mantea 2 JPG
7 front elvetianca pensiune jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
ambulanta jpg
pistolul cu bile bacau jpeg
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg