Mama Mădălinei Manole a fost înmormântată! Ion Manole, devastat de durere

Ultima actualizare:

    Tatăl Mădălinei Manole, copleșit de durerefoto: Laura Petrescu
Tatăl Mădălinei Manole, copleșit de durerefoto: Laura Petrescu

Durere mare în familia Mădălinei Manole! Mama regretatei artiste s-a stins din viaţă sâmbătă seara, iar marţi (7 martie), Eugenia Manole a fost condusă pe ultimul drum. Familia a înmormântat-o în cimitirul Bolovani din Ploieşti, acolo unde se află și mormântul Mădălinei.

Eugenia Manole a murit sâmbătă seară la spital, la vârsta de 72 de ani, în braţele fiului său, care se dusese în vizită. Marian Monole a povestit că nu a reuşit să treacă peste această pierdere şi abia la 12 ore de la deces şi-a anunţat tatăl. Ion Manole urmează un tratament pentru accidentul vascular pe care l-a suferit şi apropiaţii şi-au dorit să-l protejeze.  

"M-am dus sâmbătă seară la mama în vizită. Era singură în salon. Mi-a murit în braţe. Şi-a dat ultima suflare la mine în braţe. Dacă nu mă duceam, murea singură. Tata e sub tratament. Acum un an a suferit un accident vascular cerebral. Mama l-a pus pe picioare. Am putut să-i spun abia duminică dimineaţă că mama a murit", a spus Marian Manole. Vizibil îndurerat, Ion Manole a acuzat stări de rău în timpul funeraliilor, ba chiar dădea semne că ar suferi de dureri acute în piept.


    Ion Manole a rezistat cu greu să vadă cum sicriul cu trupul neînsufleţit al soţiei este coborât în groapăfoto: Laura Petrescu
Ion Manole a rezistat cu greu să vadă cum sicriul cu trupul neînsufleţit al soţiei este coborât în groapăfoto: Laura Petrescu

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Eugeniei Manole a fost depus luni la capela Bisericii Sfânta Treime din Ploieşti, ia marţi a avut loc înmormântarea. Slujba s-a încheiat în jurul orei 14.00, la cimitirul Bolovani din Ploieşti, cimitir unde a fost înmormântată, în urmă cu şapte ani, şi Mădălina Manole. Din păcate mama artistei a fost îngropată lângă surori şi părinţi şi nu lângă fiica ei, pe care a iubit-o enorm. Eugenia a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în urmă cu două luni şi avea şi probleme cardiace şi la coloană. 

“A trăit printre noi, ne-a înfrumusețat suflete și viața, ne-a luminat prin felul ei de a fi, lăsând un gol imens prin trecerea în neființă”, era scris pe anunțul făcut de familie la poarta bisericii Sfânta Treime din Ploiești.

La înmormântare a fost prezent și Daniel Gheorghe, din Medgidia, unul dintre fanii Mădălinei Manole.

“Cuvintele sunt de prisos, vă dați seama ce e în sufletul omului, dar acum știu că Mădălina este alături de mama ei. Au foarte multe să își spună. A venit momentul să afle, într-adevăr. Știam că e bolnavă. Suntem neputincioși în fața bolii, în fața lui Dumnezeu. Suntem ființe trecătoare. Anul acesta, un an greu, 7 ani de la dispariția Mădălinei. În fiecare an îi scriu o scrisoare în speranța că o citește și știu că o citește pentru că primesc semne”, a povestit Daniel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net