Mama Mădălinei Manole a fost înmormântată! Ion Manole, devastat de durere

simeon stalpnicul png
Tatăl Mădălinei Manole, copleșit de durerefoto: Laura Petrescu

Durere mare în familia Mădălinei Manole! Mama regretatei artiste s-a stins din viaţă sâmbătă seara, iar marţi (7 martie), Eugenia Manole a fost condusă pe ultimul drum. Familia a înmormântat-o în cimitirul Bolovani din Ploieşti, acolo unde se află și mormântul Mădălinei.

Eugenia Manole a murit sâmbătă seară la spital, la vârsta de 72 de ani, în braţele fiului său, care se dusese în vizită. Marian Monole a povestit că nu a reuşit să treacă peste această pierdere şi abia la 12 ore de la deces şi-a anunţat tatăl. Ion Manole urmează un tratament pentru accidentul vascular pe care l-a suferit şi apropiaţii şi-au dorit să-l protejeze.  

"M-am dus sâmbătă seară la mama în vizită. Era singură în salon. Mi-a murit în braţe. Şi-a dat ultima suflare la mine în braţe. Dacă nu mă duceam, murea singură. Tata e sub tratament. Acum un an a suferit un accident vascular cerebral. Mama l-a pus pe picioare. Am putut să-i spun abia duminică dimineaţă că mama a murit", a spus Marian Manole. Vizibil îndurerat, Ion Manole a acuzat stări de rău în timpul funeraliilor, ba chiar dădea semne că ar suferi de dureri acute în piept.

simeon stalpnicul png
Ion Manole a rezistat cu greu să vadă cum sicriul cu trupul neînsufleţit al soţiei este coborât în groapăfoto: Laura Petrescu

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Eugeniei Manole a fost depus luni la capela Bisericii Sfânta Treime din Ploieşti, ia marţi a avut loc înmormântarea. Slujba s-a încheiat în jurul orei 14.00, la cimitirul Bolovani din Ploieşti, cimitir unde a fost înmormântată, în urmă cu şapte ani, şi Mădălina Manole. Din păcate mama artistei a fost îngropată lângă surori şi părinţi şi nu lângă fiica ei, pe care a iubit-o enorm. Eugenia a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în urmă cu două luni şi avea şi probleme cardiace şi la coloană. 

“A trăit printre noi, ne-a înfrumusețat suflete și viața, ne-a luminat prin felul ei de a fi, lăsând un gol imens prin trecerea în neființă”, era scris pe anunțul făcut de familie la poarta bisericii Sfânta Treime din Ploiești.

La înmormântare a fost prezent și Daniel Gheorghe, din Medgidia, unul dintre fanii Mădălinei Manole.

“Cuvintele sunt de prisos, vă dați seama ce e în sufletul omului, dar acum știu că Mădălina este alături de mama ei. Au foarte multe să își spună. A venit momentul să afle, într-adevăr. Știam că e bolnavă. Suntem neputincioși în fața bolii, în fața lui Dumnezeu. Suntem ființe trecătoare. Anul acesta, un an greu, 7 ani de la dispariția Mădălinei. În fiecare an îi scriu o scrisoare în speranța că o citește și știu că o citește pentru că primesc semne”, a povestit Daniel.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
cub casă stela popescu png
colaj coolio png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Dezbatere pe marginea ”Cartei Albe a Drepturilor Persoanelor Vârstnice din România” FOTO: GOV.RO
Ultimii lingurari din Baragan FOTO Facebook MS jpg
image
image
image
image
codin maticiuc
florin ristei si naomi hedman
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg