Mama Mădălinei Manole a murit după o lungă luptă cu boala

Ultima actualizare:

    Mama Mădălinei Manole a murit la vârsta de 72 de anifoto: arhiva personală
Mama Mădălinei Manole a murit la vârsta de 72 de anifoto: arhiva personală

Doliu în familia Mădălinei Manole! Mama artistei, Eugenia, s-a stins din viaţă, duminică dimineaţă, la Ploieşti. Femeia avea grave probleme de sănătate cărora organismul ei slăbit de boală nu le-a mai făcut faţă. Ea primise un diagnostic crunt, în urmă cu două luni: cancer pulmonar.

Tristeţe mare în casa regetatei Mădălina Manole de la Ploieşti. Mama interpretei, Eugenia, a murit sâmbătă seara, 4 martie, din cauza unor probleme cardiace, pulmonare şi la coloana vertebrală, la vârstă 71 de ani. Ea fusese internată la Spitalul Municipal Schuller din Ploiești, după ce starea sa de sănătate se agravase din cauza evoluției cancerului pulmonar. Eugenia Manole a murit sâmbătă la ora 21.25, la secția de Oncologie a spitalului.

La 26 februarie, familia a solicitat o ambulanţă pentru că femeia se simţea rău. A fost atunci internată şi supusă unui set amănunţit de analize, dar starea ei de sănătate nu s-a ameliorat.  Recent, mama Mădălinei Manole a suferit şi o intervenție chirurgicală complicată. Femeia suferea şi de cancer pulmonar, care fusese depistat în urmă cu două luni.


    Mama Mădălinei Manole a suferit teribil după moartea artisteifoto: Click!
Mama Mădălinei Manole a suferit teribil după moartea artisteifoto: Click!

"Sotia mea a fost operată timp de șase ore la Spitalul Militar din Capitală, căci avea mari dureri din cauza herniei de disc. Acum eu am rămas șeful și executantul în casă, pentru că soția mea stă mai mult în pat. Dar, asta nu este o problemă, pentru că și ea a fost alături de mine când mi-a fost greu în viață. A fost la control zilele trecute, iar medicul ne-a spus că totul este în regulă. Acum ține regim, nu mănâncă sare sau murături. Nu pot să o las singură, trebuie să o supraveghez tot timpul, a ajuns ca un copil”, a declarat Ioan Manole, săptămâna trecută, pentru Click!  Eugenia Manole va fi înmormântată marţi, într-un cimitir din Ploieşti.

Mădălina Manole s-a stins şi ea din viaţă în urmă cu şase ani, după ce a fost găsită fără suflare chiar de ziua ei. Cântăreaţa a înghiţit o substanţă toxică, furadan, care i-a fost fatală.  

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net