Mămica Elena Băsescu n-are timp nici să respire! EBa se descurcă de minune chiar şi fără bone FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    EBa, cu Traian jr. într-o  mână, împinge căruciorul. Micuța Sofia Anais țopăie veselă pe lângă ei Foto: Mihai Ionescu
EBa, cu Traian jr. într-o mână, împinge căruciorul. Micuța Sofia Anais țopăie veselă pe lângă ei Foto: Mihai Ionescu

Fata cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu este mamă cu normă întreagă şi în vacanţă. Fetiţa ei, Sofia, a crescut, merge singurică şi dă primele semne de “independenţă”. Traian jr., de doar şase luni, este cărat de mămica lui în fel şi chip: în braţe, în “marsupiu”, în cărucior.

EBa este o mamă grijulie, care îşi ia copiii oriunde ar merge. Cea mare, Sofia Anais, a văzut chiar şi Parlamentul European, locul de muncă al mamei, când avea doar câteva luni. Acum, Elena Băsescu este cu familia la mare, mai exact la Mamaia, unde este cazată într-un hotel de lux. Toţi sunt bronzaţi, semn că au petrecut mult timp la plajă. Micuţa Sofia, de un an şi nouă luni, întoarce toate privirile. Este veselă, pusă tot timpul pe şotii, are părul creţ şi este foarte frumoasă.

Elena Băsescu, cu tot familionul la mare

Însă, atenţia mamei este îndreptată mai mult spre fratele ei mai mic, Traian jr. Are doar şase luni şi trebuie protejat mai mult. Se pare că Elena a venit pe litoral cu toată casa, din “arsenal” făcând parte marsupiul de purtat bebeluşi la piept, ditamai căruciorul, jucării pentru cei mici, mâncare specială pentru Traian jr.

Chiar dacă în majoritatea timpului, Elena este cea care s-a ocupat de cei doi copilaşi, ea a primit, la un moment dat, ajutor din partea soţului. Bogdan Ionescu l-a luat pe cel mic în braţe, dându-i răgaz mamei lui Traian jr. să savureze o îngheţată.

Şi tăticul a atras privirile celor din jur din cauza părului vâlvoi şi a pălăriei îndesate pe cap. Odată terminat desertul, bebeluşul a revenit în braţele Elenei. Tânăra mămică, acum în vârstă de 35 de ani, a avut grijă să revină la silueta de fotomodel. Pentru a fi în formă în această vară, EBa a “topit” 25 kg după ce a născut.

Sofia, în Parlamentul European la două luni

Elena Băsescu este europarlamentar și nu ezitat să își ducă fetița, de doar două luni, la Strasbourg, la Parlamentul European. EBa a fost felicitată și de colegii săi pentru gestul curajos și au venit pe rând să o vadă pe micuța Sofia Anais, atunci doar un bebeluș. Tânăra mămică s-a lăudat că fetița ei a fost foarte cuminte și nu i-a deranjat cu plânsete pe europarlamentari.

Băse, mândru tare de nepoţi

Fostul preşedinte a fost primul care a anunţat, de fiecare dată, că este bunic. El a postat mereu fotografii cu cei mici, pe măsură ce creşteau, când au fost creştinaţi, precum şi la sărbătorile importante. Se făleşte şi cu fetele lui, Ioana şi Elena. La rândul ei, fiica cea mare, Ioana, i-a dăruit un nepoţel, Radu, acum în vârstă de 8 luni. Totuşi, pentru fostul preşedinte, favoritul din familie pare să fie Traian jr., fiul mic al Elenei, mai ales că este îmbrăcat mai mereu în “marinar”, adică hăinuţe albe cu dungi orizontale albastre.

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu