Mămicile Anda Adam, Lesko și Bănică se duelează în poze erotice! Cine e cea mai sexy?

image
Andreea Bănică pozează provocator

Mămicile din showbizul autohton care gravitează în jurul vârstei de 40 de ani nu se lasă așa de ușor timorate, chiar dacă mai ieri schimbau scutece și se chinuiau să dea jos kilogramele depuse în timpul sarcinii. Ajungând la silueta dorită și navigând pe rețelele de socializare încărcate de pozele sexy ale „tinerelelor”, acestea vor să demonstreze că nu sunt nici ele mai prejos. Iată cum s-au fotografiat Anda Adam, Andreea Bănică și Anna Lesko!

Chiar dacă sunt conștiente că urmează să înfrunte critici vehemente din partea admiratorilor care le bat obrazul în mediul online, vedetele autohtone ar face orice pentru complimentele care se strâng, totuși, în dreptul imaginilor sexy pe care aleg să le publice. Deși unele sunt trecute de 40, iar altele se îndreptă vertiginos către această vârstă, vor să demonstreze că silueta lor nu cunoaște trecerea timpului, și că încă știu cum să pozeze senzual în fața camerei. 

Andreea Bănică, ipostază senzuală pe plajă

Andreea Bănică (40) este prima care a intrat în colimatorul fanilor ei, în urma unor imagini cel puțin îndrăznețe publicate în mediul online. Adoptând o atitudine relaxată de vacanță, vedeta s-a lăsat purtată de vântul din Maldive și a renunțat la înhibiții, pozând într-o primă fază goală în cadă. La scurt timp, motivată, probabil, de controversele stârnite pe rețelele de socializare, cântăreața s-a gândit să-și șocheze din nou fanii.

Aceasta a pozat într-o ipostază erotică, la malul mării, iar comentariile au curs lanț. Nu numai cele pozitive, totuși. Majoritatea fanilor i-au reamintit vedetei că o mamă cu doi copii nu ar trebui să se afișeze în acest mod pe internet. Andreea Bănică este căsătorită cu impresarul Lucian Mitrea, cuplul bucurându-se de doi copii, Sofia (8 ani) și Noah (1 an).

„Cu această poză mi-am schimbat total părerea despre tine. Păcat! Ai o vârstă, o carieră frumoasă, esti o femeie de succes şi nu îmi pot imagina de ce ai simţit nevoia să decazi atât de tare postând poza aceasta. Dezamăgitor este puţin spus!”, a fost unul dintre mesajele acide ale admiratorilor Andreei.

Anda Adam, criticată de fani

Nici Anda Adam (38) nu a scăpat de criticile internauților, după ce a publicat în mediul online câteva imagini prin intermediul cărora și-a dorit să împărtășească și cu urmăritorii ei virtuali momentele frumoase pe care le petrece în vacanță, alături de familie. Dacă primele poze au trecut drept „jurnal de călătorie” bine documentat, se pare că vedeta a dat chix atunci când a ales să se pozeze într-un costum de baie mult prea mic pentru silueta ei.

image
Anda Adam, într-un costum de baie nepotrivit

Fiind evident că piesa vestimentară o cam strângea pe alocuri, fanii ei au sfătuit-o chiar să șteagă imaginea în cauză, explicând că nu îi flatează prea mult corpul. „Cred că ar trebui schimbat costumul, nu te avantajează absolut deloc..este foarte mic. Cred că ar fi bine să ștergi această poză”, a fost mesajul unui internaut. Enervată de sutele de păreri negative, cântăreața a dezactivat, ulterior, comentariile. Anda Adam este căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu și au împreună o fetiță, pe nume Evelin. 

image
Anna Lesko, criticată de fani după ce a publicat pe internet câteva imagini mai „deocheate”

Anna Lesko, ședință foto sexy în Dubai

Dacă Anna Lesko (40) a ales să fugă în Dubai ca să scape de vremea urâtă, de comentariile fanilor nu are cum să se ascundă. Anna și-a luat băiețelul, pe Adam, și l-a dus în „țările calde” pentru a petrece timp de calitate alături de cel mic, însă între două ședințe de „joacă” cu fiul ei, cântăreața și-a făcut și câteva „ședințe foto”. Imagini care mai de care mai senzuale au stârnit imaginația internauților, însă admiratoarele Annei au cam pus-o la zid pe aceasta, având în vedere că artista a ales să arate pe internet ceea ce ar trebui să vadă doar partenerul ei, în intimitate. „Doamne, dar când vă mai vedem și fețele?! Că de la o vreme vedem doar fundurile...”, a fost unul dintre mesajele fanilor. „Atât poate, atât face”, a comentat un altul.

image
Anna Lesko, la plajă
vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
1 bruce willis jpg jpeg
cub ion țiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png