Mantea a renunțat la emisiunea de la Kanal D. Iată motivul!

14 februarie 2018
article img
Andreea Mantea și micuțul David

Zilele trecute, cei de la Kanal D anunţau că se cauta prezentatoare pentru „Se strigă darul”, emisiunea care a cucerit publicul cu cele mai spectaculoase nunţi, cele mai inedite obiceiuri şi umor din belșug!

Pentru că Andreea Mantea (31 de ani) îşi doreşte mai mult timp liber pe care să îl dedice fiului ei David (doi ani și jumătate), dar și altor proiecte, Mihai Mitoşeru, simpaticul prezentator de la „Se striga darul”, trebuie să-şi găsească o nouă  parteneră de prezentare. „Aceasta trebuie să fie cu vino-ncoace, ambiţioasă, pusă pe distracţie şi mare iubitoare de oameni şi de petreceri”, a spus Mitoşeru despre calităţile pe care trebuie să le întrunească viitoarea sa colega. Click! a aflat că problele pentru cea care o va înlocui pe Andreea Mantea au început şi că au fost foarte stricte şi foarte grele.

article img
Mihai Mitoșeru și soția sa, Noemifoto: Dorin Constanda

Astfel că, 10 vedete din lumea televiziunii, dar şi a muzicii, au participat la preselecţii, iar cei de la postul de televiziune turcesc au pus deja ochii pe o anumită vedetă. Click! a aflat că printre cele zece care ar fi în cărţi pentru această emisiune ar fi Andreea Bănică, dar și Rocsana Marcu. Ambele au experienţă în televiziune. Andreea Bănică a prezentat chiar anul trecut „Bravo, ai stil!”, atunci când Ilinca Vandici a născut. Andreea Mantea regretă că nu va mai fi la această emisiune, însă așa va avea mai mult timp pentru fiul ei, David, dar și pentru cealaltă emisiune de la Kanal D, „Wowbiz”, pe care o prezintă cu Victor Slav.

article img
Victor Slav şi Andreea Mantea prezintă