Mantea a renun╚Ťat la emisiunea de la Kanal D. Iat─â motivul!

14 februarie 2018
simeon stalpnicul png
Andreea Mantea ╚Öi micu╚Ťul David

Zilele trecute, cei de la Kanal D anun┼úau c─â se cauta prezentatoare pentru ÔÇ×Se strig─â darulÔÇŁ, emisiunea care a cucerit publicul cu cele mai spectaculoase nun┼úi, cele mai inedite obiceiuri ┼či umor din bel╚Öug!

Pentru c─â Andreea Mantea (31 de ani) ├«┼či dore┼čte mai mult timp liber pe care s─â ├«l dedice fiului ei David (doi ani ╚Öi jum─âtate), dar ╚Öi altor proiecte, Mihai Mito┼čeru, simpaticul prezentator de la ÔÇ×Se striga darulÔÇŁ, trebuie s─â-┼či g─âseasc─â o nou─â  partener─â de prezentare. ÔÇ×Aceasta trebuie s─â fie cu vino-ncoace, ambi┼úioas─â, pus─â pe distrac┼úie ┼či mare iubitoare de oameni ┼či de petreceriÔÇŁ, a spus Mito┼čeru despre calit─â┼úile pe care trebuie s─â le ├«ntruneasc─â viitoarea sa colega. Click! a aflat c─â problele pentru cea care o va ├«nlocui pe Andreea Mantea au ├«nceput ┼či c─â au fost foarte stricte ┼či foarte grele.

simeon stalpnicul png
Mihai Mito╚Öeru ╚Öi so╚Ťia sa, Noemifoto: Dorin Constanda

Astfel c─â, 10 vedete din lumea televiziunii, dar ┼či a muzicii, au participat la preselec┼úii, iar cei de la postul de televiziune turcesc au pus deja ochii pe o anumit─â vedet─â. Click! a aflat c─â printre cele zece care ar fi ├«n c─âr┼úi pentru aceast─â emisiune ar fi Andreea B─ânic─â, dar ╚Öi Rocsana Marcu. Ambele au experien┼ú─â ├«n televiziune. Andreea B─ânic─â a prezentat chiar anul trecut ÔÇ×Bravo, ai stil!ÔÇŁ, atunci c├ónd Ilinca Vandici a n─âscut. Andreea Mantea regret─â c─â nu va mai fi la aceast─â emisiune, ├«ns─â a╚Öa va avea mai mult timp pentru fiul ei, David, dar ╚Öi pentru cealalt─â emisiune de la Kanal D, ÔÇ×WowbizÔÇŁ, pe care o prezint─â cu Victor Slav.

simeon stalpnicul png
Victor Slav ┼či Andreea Mantea prezint─â
irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
salariu copy jpeg
irina iubit 1 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
minodora png
Moartea lui Michael Jackson era aproape inevitabilă! Dezvaluirile din cadrul autopsiei sale arata starea groaznică în care se afla Regele Pop la momentul morţii sale jpeg
irina iubit 1 jpg
ruby goala click jpeg
0C8A2914 JPG
andre JPG