Mantea şi iubitul dau cărţile pe faţă: "Presiunea a fost prea mare"

Ultima actualizare:

    În urma concursului, Andreea Mantea l-a ales pe Cristi MitreaFoto: Facebook
În urma concursului, Andreea Mantea l-a ales pe Cristi MitreaFoto: Facebook

A acceptat rolul "Burlăciţei" pentru a-şi găsi iubirea şi lucrurile par să meargă pe roate pentru Andreea Mantea. Acum că emisiunea Antena 1 s-a încheiat, ea şi Cristi Mitrea, alesul ei, pot să se afişeze liniştiţi în public. Mai ales că sursele Click! au povestit că Andreea e îndrăgostită pe bune de luptătorul în vârstă de 32 de ani.

Invitaţi în platoul emisiunii Access Direct, de la Antena 1, cei doi au recunoscut că a fost greu să se ascundă şi să nu poată fi împreună în public, pentru că nu li se permitea prin contract. Din momentul în care s-a încheiat emisiunea "Burlăciţa", Andreea şi Cristi au reuşit să scape de toată presiunea pe care o simţeau.

"A fost o perioadă în care am stat puţin stresaţi", a recunoscut Cristi.

"A fost greu, nu aveam voie să dezvăluim câştigătorii. Este foarte ciudat, a fost ciudat când s-a terminat emisiunea. Ne-am ascuns o perioadă, nu am crezut că o să rezistăm, presiunea a fost mult prea mare. E gelos, sunt geloasă", a dezvăluit Andreea. 

Andreea şi Cristi au venit în emisiune ţinându-se de mână
Andreea şi Cristi au venit în emisiune ţinându-se de mână

Cristi a recunoscut că nu ştia foarte bine cine e Andreea când a venit la emisiune, dar a plăcut-o din prima clipă: "Ştiam numele. Nu am urmărit cariera ei. Nu am fost deloc dezamăgit, prima impresia a fost plăcută". 

Cât despre nuntă, Cristi a fost evaziv: "E prematur, avem nişte paşi de făcut". 

"Lui îi place mult la el acasă, mie îmi place la mine acasă. Cum mă mut eu cu trei pisici şi patru câini la el, care are şi un câine?", a spus Andreea, când Simona a întrebat-o dacă s-au mutat împreună.

Gelozia lui Cristi a dus şi la o scenă incredibilă în timpul filmărilor pentru emisiune. Când un concurent a turnat frişcă pe abdomenul Andreei şi a lins-o, Cătălin şi-a pierdut minţile şi i-a făcut o criză monstru în maşină, iar totul a fost surprins de camerele de filmat. 

Cristi i-a reproşat că l-a lăsat pe "rivalul" său să o atingă, în timp ce Andreea încerca să îi explice că ea nu a făcut nimic şi oricum scena nu însemna nimic pentru ea. 

"Am vrut să văd până unde merge", a spus Andreea, dar replica lui Cristi a venit imediat: "Eu nu vreau să văd până unde merge". 

"Nu mă meriţi. Eşti prostuţă tare, eşti prostuţă tare", a încheiat Cristi, în timp ce Andreea stătea îmbufnată după confruntarea verbală. 

Se pare că cearta nu a fost un incident izolat: apropiaţi ai cuplului au dezvăluit, pentru Click!, că, de la orice banală ceartă, ambii se ”aprind” rapid şi ajung la reproşuri care de care mai urâte. Din câte ne-au povestit surse din Antena 1, Cristi nu mai ţine cont că are în faţă o domnişoară şi ar face-o pe brunetă în toate felurile. Şi, dacă e să dăm crezare martorilor la aceste certuri, replici ca: ”Fă, du-te-n...mea” sunt la ordinea zilei în momentele de maximă nervozitate. Mantea ripostează şi ea, pe cât posibil folosind acelaşi limbaj. După un timp, lucrurile se liniştesc, iar cei doi se poartă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cuzacasastefanadevarul png
image
image
image
image
image
image
andreea spataru1 jpg
Kirk Douglas și Sergiu Nicolaescu Studiourile Buftea jpg
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net