Manuela Fedorca, Cristina Rus şi Andreea Bălan se machiază la volan. Cum le-am surprins

Ultima actualizare:

    Manuela Fedorca a profitat de culoarea roşie a semaforului, pentru a-se rujafoto: Mihai Ionescu
Manuela Fedorca a profitat de culoarea roşie a semaforului, pentru a-se rujafoto: Mihai Ionescu

Aproximativ jumătate dintre şoferiţe recunosc că se machiază în timp ce se află la volan, iar motivul principal este acela că se trezesc foarte târziu şi nu mai au timp să se aranjeze. Dintre ele, 46% se machiază la semafor sau în momentul în care au loc blocaje în trafic, iar 43% recunosc că recurg la această metodă chiar dacă ştiu că este greşită. Iată că şi vedete noastre se pot încadra lejer în acest studiu al cercetătorilor britanici, citat de Daily Mail.

Andreea Bălan (34 de ani) este extrem de ocupată, chiar dacă în nultima vreme şi-a reorganizat şi prioritizat agenda, pentru că a intrat în ultima lună de sarcină. Solista, care va naşte cel de-al doilea copil, tot o fetiţă, a fost surprinsă recent de fotoreporterii Click! într-un moment de cochetărie... la volanul superbului ei Range Rover alb. Probabil nu a avut timp să se aranjeze acasă aşa că, înainte de a ajunge la sediul Antenei 1, solista şi-a aplicat câteva retuşuri la volan.

Cristina Rus (37 de ani) conduce şi ea un bolid de lux, un Range Rover de 80.000 de euro, şi se pare că are aceleaşi tabieturi ca şi fosta ei colegă de breaslă, Andreea Bălan. Pe fosta solistă din trupa Blondy am suprins-o în timp ce îşi pudra nasul în maşină, încasând şi câtva claxoane de la şoferii din spate.

Manuela Fedorca (43 de ani) este şi ea o femeie tare cochetă, aşa că atunci când i se şterge rujul, nu contează unde se află, căci scoate imediat din geantă ustensilele pentru retuş. Tot la volan au surprins-o şi pe ea fotoreporterii Click!. Fosta solistă din trupa Elixir, unde cânta alături de sora ei, Liliana, s-a rujat la semafor.

Citeşte şi:

VIDEO Surorile Fedorca, la plajă! Acum 18 ani erau dive în trupa «Elixir»

Jos «tencuiala»! Aşa arată divele noastre fără machiaj

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net