Manuela Fedorca, de nerecunoscut la plajă. Pe vremuri era femeie fatală

Ultima actualizare:

    1999. Aşa arăta Manuela Fedorca la debutul cariereifoto: Mediafax
1999. Aşa arăta Manuela Fedorca la debutul cariereifoto: Mediafax

La 43 de ani şi cu doi copii, Manuela Fedorca a decis că apariţiile mondene sunt mai puţin importante, aşa că o interesează mai mult familia şi mai puţin celebritatea. Fotoreporterii Click! au surprins-o la plajă, în Mamaia, cu o siluetă mai rotunjoară, dar cu aceeaşi frumuseţe dintotdeauna.

Manuela Fedorca, solista care a încântat publicul în trupa Elixir, pe care a înfiinţat-o în anul 2000, alături de sora ei, Liliana, s-a retras din lumina reflectoarelor de ani buni. Notorietatea câştigată însă datorită muzicii şi a televiziunii nu poate fi ştearsă cu buretele, aşa că bruneta e şi acum recunoscută pe unde merge. În weekend a făcut plajă la Mamaia, iar fotoreporterii Click! au surprins-o în timp ce alerga după fiica ei, pentru a o unge cu cremă de protecţie solară. Manuela pare că se simte bine în pielea ei, deşi nu mai are de mult timp dimensiuni de fotomodel, aşa cum se vede în poza cu ea în tinereţe.

Manuela Fedorca s-a născut la 23 mai 1974, la Satu Mare. A absolvit Facultatea de Teatru, iar în muzică a debutat după Revoluție, cea mai cunoscută piesă a sa fiind „Îmi place să mă plimb pe stradă", compusă de Virgil Popescu. În anul 2000 a înființat trupa Elixir, alături de sora sa, Liliana Fedorca. În perioada 2006-2008 a moderat emisiunea "Zodia fluturelui", la Euforia TV, apoi nu s-a mai remarcat cu proiecte în zona de showbiz. Manuela are doi copii, un adolescent de 22 ani, Eduard, şi o fetiţă de 6 ani şi opt luni, Lara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net