Manuela Fedorca, în braţele fostului iubit al Luminiţei Anghel

Ultima actualizare:

    Manuela Fedorca arată impecabil la cei 43 de ani
Manuela Fedorca arată impecabil la cei 43 de ani

Manuela Fedorca s-a retras din lumina reflectoarelor şi are o viaţă personală intensă. Este o mămică de nota zece, însă la capitolul amor nu stă bine deloc. Singurul bărbat care revine mereu în viaţa ei este Sanchi, care a trăit cinci ani cu Luminiţa Anghel.

Manuela Fedorca (43 de ani), solista care a făcut furori cu melodia „Îmi place să mă plimb pe stradă”, pare că s-a întors în braţele  fostului ei iubit, Bogdan Friedrich, zis ”Sanchi”, cel care trăit şi cu Luminiţa Anghel, vreme de cinci ani. Cei doi au fost surprinşi împreună marţi seară la vizionarea filmului ”Nunta à la Grec 2”, de la Mall Băneasa. Păreau foarte apropiaţi, gesturile îi trădau, iar cei din jur au fost convinşi că formează din nou un cuplu.

2016: Manuela şi Sanchi au ieşit marţi la film
2016: Manuela şi Sanchi au ieşit marţi la film

Nu ar fi pentru prima dată când Bogdan revine la marea lui iubire. ”Sanchi” a învârtit pe degete femeile, în urmă cu aproape 3 ani se zvonea că vrea să se căsătorească cu un fost fotomodel, însă după fiecare relaţie eşuată se întorcea la Fedorca, şi ea o mare ghinionistă în amor. Cântăreaţa  n-a prea avut deloc noroc la bărbaţi. 

2010: Sanchi i-a spus “Adio” Luminiţei după o relaţie de 5 ani
2010: Sanchi i-a spus “Adio” Luminiţei după o relaţie de 5 ani

Şi-a crescut singură cei doi copii, pe Edy (19 ani) şi Lara (3 ani şi jumătate). La 25 de ani a devenit mamă prima dată, dar avea să se despartă de soţul ei, Valentin Nedelcu. A mai avut o relaţie de trei ani cu ”Sanchi” şi o idilă cu Radu Vâlcan. 

Nici relaţia cu tatăl fetiţei n-a mers. „Am avut o relaţie scurtă cu tatăl Larei. Am planificat acest copil, ni l-am dorit, însă, pe parcurs, ne-am dat seama că nu eram compatibili şi am hotărât de comun acord să ne despărţim. Nu am suferit, relaţia era proaspătă. Am hotărât să ne separăm, dar vorbim, şi-a văzut copilul, sunt o femeie civilizată. Chiar şi cu fostul meu soţ şi cu soţia lui sunt în relaţii bune. Singura mea suferinţă, pe care nu o ascund, a fost aceea că aveam nevoie afectiv să am pe cineva lângă mine, să mă mângâie pe burtică. Mai ales că am avut o sarcină îngrozitoare. Dar când o privesc pe Lara, zic că a meritat”, spunea Manuela, pentru Click! Chiar dacă în anii 2000 a moderat “Zodia fluturelui” şi “Fă-mi un copil”, la Euforia TV, nu s-a mai implicat în nici un proiect. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net