Manuela Hărăbor a schimbat prefixul. Uite cum a petrecut cu fiul şi cu părinţii!


  Rolul Siminei din "Pădureanca" i-a adus celebritatea
Rolul Siminei din "Pădureanca" i-a adus celebritatea

Una dinte cele mai frumoase actriţe de la noi este, cu singuranţă, Manuela Hărăbor, cea care i-a dat viaţă personajului din „Pădureanca” (1987), rol care a urmărit-o toată viaţa şi care i-a asigurat notorietatea. Vă vine sau nu să credeţi, actriţa cu ochi precum safirele împlineşte azi, 2 aprilie, 50 de ani. De la petrecerea aniversară nu au lipsit părinţii, fiul şi sora actriţei.

E o norocoasă! A schimbat prefixul, a împlinit 50 de ani, dar şi-a păstrat frumuseţea din adolescenţă. Toată lumea o ştie şi o iubeşte datorită rolului din “Pădureanca”, însă puţini îşi amintesc de Manuela Hărăbor în filmul “Veronica” (1972), unde a jucat, la doar 4 ani, alături de Dem Rădulescu, Margareta Pâslaru şi Lulu Mihăescu. A urmat “Veronica se întoarce” (1973), ambele filme fiind regizate de Elisabeta Bostan.


  În filmul
În filmul

„Au trecut 47 de ani, parcă ieri filmam! Ne gândim să facem o reuniune şi o vizionare cu actorii din «Veronica», este complicat cu drepturile de autor, dar dacă vrea bunul Dumnezeu, o să reuşim să facem ceva, aşa cum am făcut cu «Pădureanca». Mai păstrez legătura cu Lulu Mihăescu, actriţa din rolul principal, cu ajutorul reţelelor sociale, vorbim pe Facebook”, ne-a povestit Manuela Hărăbor săptămâna trecută, la “Premiile Gopo”. Iată că puştoaica de atunci tocmai a suflat în tortul aniversar cu cifra 50, iar alături i-au fost părinţii ei dragi, sora Cezarina şi fiul Andrei (27 de ani). Actriţa a pus pe Facebook fotografii de la restaurantul în care s-au întâlnit, scriind în dreptul lor: “Împreună! Ce bucurie!”.


  Manuela Hărăbor, alături tată, soră şi fiufoto: arhivă personală
Manuela Hărăbor, alături tată, soră şi fiufoto: arhivă personală

Ce ironie! E născută de Ziua Mondială de Conştientizare a Autismului

După ce a devenit mamă, vedeta s-a zbătut necontenit pentru a-i oferi o viaţă normală fiului ei, Andrei (27 de ani), diagnosticat cu autism. Şi, ca o amară ironie, Manuela Hărăbor este născută pe 2 aprilie, dată care din 1989 a devenit Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului. Deşi i-a fost greu, Manuela Hărăbor i-a avut alături pe cei din familie, care au ajutat-o cu creşterea băiatului.


  Sărbătorita, împreună cu părinţii şi fiul Andreifoto: arhivă personală
Sărbătorita, împreună cu părinţii şi fiul Andreifoto: arhivă personală

„Mama, tata şi sora mea, Cezarina (n.r. este angajată la TVR), mă ajută cel mai mult “, ne-a mai povestit actriţa, care are un nou proiect: “Acum filmez pentru “One Last”, un serial, o coproducţie unde interpretez un gardian de puşcărie de maximă securitate. Este o distribuţie mixtă, actori americani şi români, printre care Simona Măicănescu, Ada Lupu…. Şi mulţii alţii”.


  Superbă şi în filmul
Superbă şi în filmul

Avea 19 ani când a jucat în “Pădureanca”

În 1987, când avea 18 ani, regizorul Nicolae Mărgineanu îi oferă rolul Siminei din „Pădureanca”, alături de Adrian Pintea. Au urmat însă şi alte roluri puternice în „Secretul lui Nemesis” (1987), „Martori dispăruţi” (1988), “Mircea” (1989) sau „Secretul armei secrete” (1988), pelicule care au avut succes imens.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea jpg
cub dinu maxer fiul png
sergiu nicolaescu 2011 JPG
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg