Manuela Hărăbor, 50 de ani de la debutul în actorie: «Fiul meu mă liniștește și mă neliniștește»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Manuela Hărăbor nu iese des la evenimente mondene, dar am întâlnit-o la premiera filmului "#dogpoopgirl" a regizorului Andrei Huțuleac. Asta pentru că actriţa din rolul principal, Andreea Grămoșteanu, este buna ei prietenă, aşa cum ne-a spus chiar Manuela. Am stat de vorbă despre cei 54 de ani serbaţi recent şi cei 50 de ani împliniţi de la debutul în actorie, dar şi despre fiul şi părinţii ei. Iată ce ne-a spus Manuela Hărăbor, într-un interviu exclusiv. 

Manuela Hărăbor a împlinit 54 de ani pe 2 aprilie
Manuela Hărăbor a împlinit 54 de ani pe 2 aprilie

Click!: Ce mai faceti, doamnă, ce proiecte aveți? Sunteți la fel de tânără și frumoasă, ca la 50..

Manuela Harabor: Repet cu Andreea Grămoșteanu, într-un spectacol, la Teatrul Mic. Scoatem premiera la sfârșitul lunii mai, și, chiar i-am spus: "Cei mai buni regizori sunt actorii!". Pentru că, sunt într-o admirație totală față de Andreea. O cunoaşteam ca o actriță foarte bună, dar mă surprinde la repetiții, că are un talent regizoral fantastic. Scoatem o comedie, "Măcel" se va numi, după "Zeul măcelului", de Yasmina Reza.

Dar, nu faceţi şi film?

Film? (râde). Mă bucur pentru colegii mei care fac film. Eu, se pare, că m-am retras, cu mulți, mulți ani înainte. Am făcut 50 de ani, de la debut. Am filmat vreo 30 de ani și, după aia, m-am lăsat.

Ați făcut 50 de ani de la debut?

Da, de la "Veronica". De la premieră, am făcut 50 de ani. Deci, aveam 4 ani.

Mi-aș dori să vă văd într-un rol principal, într-un serial. Mai tare ca rolul din "Vlad". Să fiți o doamnă "rea".

Aștept să mai îmbătrânesc puțin. Se pare că sunt încă între două vârste. N-am ce să fac. Nu știu. Glumesc. N-aș putea să spun. Eu nu sunt genul care să mă bag în seamă foarte mult. Eu nu am timp de găști. Uite, asta e o excepție, că am ieșit seara, din casă, pentru că programul meu este destul de ocupat.

Petreceţi mult timp în familie, cu fiul...

Sunt cu copilul și părinții. Ei sunt din ce în ce mai bătrâni și nu fac față. În general, ies din casă, serile, la prieteni foarte apropiați. Cum a fost, aici, cazul Andreei. Pentru ea, am cerut bilet de voie de la mama și uite că l-am primit. Așa că, nu întind coarda foarte mult.

Manuela Hărăbor şi Andreea Grămoșteanu
Manuela Hărăbor şi Andreea Grămoșteanu

Cați ani are fiul dumneavoastră?

Băiatul meu are 31 de ani. Merge pe 32.

Este la fel de "tânăr și neliniștit".

Este un tânăr neliniștit, într-adevăr, care mă liniștește și mă neliniștește, în aceeași măsură, foarte mult.

Mai mergeți împreună la mare?

Mergem. Avem, de doi ani de zile, un apartament la Năvodari și evadăm. Aproape lunar. Acum, mai puțin, în astea două luni de zile, când sunt prinsă la repetițiile din teatru. Să sperăm că recuperăm, din iunie încolo.

Cum a fost de ziua dumneavoastră (pe 2 apilie a impliniat 54 de ani)?

A fost frumos, în familie. M-am bucurat de cel mai mare cadou pe care l-am primit, și anul ăsta, faptul că i-am avut pe părinții mei lângă mine. Am fost în formulă completă. Cât o să fie, o să fie bine. Mă bucur pentru fiecare clipă care trece.

Cum a fost cu tortul?

Tortul a fost un tort vegan, dar foarte bun. Țin post, suntem în Postul Paștelui. Cam tot timpul, ziua mea cade numai în post. În fiecare an, stau și mă inspir din ce postări mai văd, din ce mai aud și încerc fel de fel de variante. Și, uite că mi-a reușit și anul acesta. A fost foarte bun!

Manuela Hărăbor, despre rolul din "Pădureanca": "Adrian Pintea şi Şerban Ionescu mi-au dat încredere"

Manuela Hărăbor, una dintre cele mai frumoase şi talentate actriţe din România, a debutat în filmul pentru copii "Veronica" la doar 4 an. Rolul care a consacrat-o a fost cel din 1987, al Siminei din "Pădureanca". A urmat cursurile Academiei de Teatru şi Film, pe care a absolvit-o în 1991.

Manuela avea doar 18 ani când a fost distribută în filmul "Pădureanca", alături de mari nume ale cinematografiei române, Adrian Pintea, Şeran Ionescu,  Victor Rebengiuc şi Dorel Vişan. Într-un interviu acordat acum câţiva ani, actriţa şi-a amintit că a avut mari emoţii, dar Adrian Pintea şi Serban Ionescu au ajutat-o enorm. Mai mult, Manuela e convinsă că, fără ei, nu ar fi reuşit să joace la fel de bine. 

"Am avut emoţii, dar şansa mea a fost că Adrian Pintea şi Şerban Ionescu au fost de o generozitate fantastică. Nu m-au tratat nicio clipă ca pe o actriţă neprofesionistă, mi-au dat tot timpul credit, mi-au dat încredere şi si-au găsit timpul necesar şi răbdarea necesară să lucrez şi să repete cu mine înainte de fiecare secvenţă din film în aşa fel încât să pot să mă ridic aproape de valoarea lor.

Şi sunt absolut convinsă că n-aş fi putut să fac ceeea ce vedeţi astăzi în film fără ajutorul lor. Nimic nu este întâmplător şi eu cred în lucrurile aşezate de Dumnezeu cu un scop anume. Tot timpul am spus că Adrian Pintea a fost primul meu profesor de cinema şi destinul a făcut ca trei ani mai târziu, eram deja studentă la Facultatea de Teatru, în anul trei profesorul nostru, Mircea Albulescu, l-a adus asistent pe Adrian Pintea şi examenul de diplomă l-am dat sub bagheta lui", a povestit, acum câţiva ani, Manuela. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net