”Mânuța norocoasă” a Loteriei, Alexandru Croitoru anunță premiile fabuloase de la Loto! Ce secret îți spune ca să câștigi


    Alexandru Croitoru a anunţat premiul cel mare la LotoFoto:Arhivă personală
Alexandru Croitoru a anunţat premiul cel mare la LotoFoto:Arhivă personală

În primele 8 luni ale acestui an Loteria Romană a acordat peste 4.65 milioane de câștiguri în valoare totală de 150 milioane euro! Alexandru Croitoru, ”Mânuța norocoasă” a Loteriei, își dezvăluie un secret, să te ajute să câștigi.

Prezentatorul emisiunii “Lozul cel mare” de la TVR 1, Alexandru Croitoru, supranumit și ”Mânuța norocoasă” de la Loterie, pentru că a făcut numeroși români fericiți, anunță care sunt premiile fabuloase de la Loto. ”Premiul în acest moment la Loto 6/49 este în valoare de 4 ,3 milioane de lei, iar anul acesta marele premiu la acest joc a fost câștigat deja de 3 ori. Premiul în acest moment la Joker este 2,2 milioane de lei.

Cel mai mare premiul din istoria Loteriei la Joker a fost câștigat în data de 2 August și a fost în valoare de 4.5 milioane euro!”, spune Alexandru Croitoru, prezentatorul emisiunii “Lozul cel mare” de la TVR 1. El a mărturisit și ce anume îl întreabă cel mai des oamenii care joacă la Loto. Iată ce secret le-a dezvăluit Alexandru Croitoru: ”Cel mai des primesc următoarea întrebare: Ce să jucăm la loto? Fie că mă întâlnesc cu oameni pe stradă, la mall sau mă contactează pe pagina mea de Facebook, răspunsul meu meu pentru ei este acesta: Jucați variante simple, majoritatea premiilor mari au fost câștigate, așa!”.

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
cub emma corrin png
profimedia 0742415693 jpg
Kanye West
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley