Mara Bănică a ajuns de urgență la spital: "Senzația era ca o mie de cuțite"

Ultima actualizare:

    Mara Banica a ajuns pe patul de spital.Foto: Instagram
Mara Banica a ajuns pe patul de spital.Foto: Instagram

Mara Bănică a suferit o durere cumplită la gleznă după ce a călcat greșit. Aceasta nu a băgat de seamă faptul că situația s-ar putea agrava și nu a mers la spital până ce nu a simțit că durerea o copleșește. A fost internată de urgență și a acordat primul interviu pentru AntenaStars de pe patul de spital.

“A fost un mare, mare ghinion, la o glezna la care eu am avut probleme acum vreo 15 ani, am călcat strâmb înainte de o emisiune XtraNight Show. M-a durut pe moment, s-a umflat vreo două zile, am zis că-mi trece. Dintr-o prostie, un ghinion absolut, am ajuns să mi se rupă acel cartilagiu, să se tocească practic și când călcam, efectiv, era os pe os. Senzația era ca o mie de cuțite, de ace care-mi treceau prin gleznă în momentul în care călcam. Și nu am avut decât varianta asta de operație în regim de urgență cu o anestiezie locală. Nu a durat foarte mult intervenția. Să dea Dumneazeu să calc bine și să nu mai am dureri“, a declarat Mara Bănică pentru AntenaStars.

Aceasta a explicat cum s-a ajuns la acest lucru și cum va proceda în timpul recuperării. “Am călcat prost, nu mi-am dat seama cât e distanța de la pământ, am pus piciorul greșit, tocul mi s-a întors și aia a fost. Trebuie să stau așa vreo două zile și apoi să încerc să merg, nu trebuie să forțez prea tare piciorul și nu am voie să conduc.“

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net