Mara Bănică a văzut filmulețele erotice cu Maria: «E o femeie de consum»

Ultima actualizare:

    Mara Bănicăfoto: arhiva personală
Mara Bănicăfoto: arhiva personală

Marcel Toader și Maria Constantin divorțează, însă asta nu mai e pentru nimeni o noutate. Dezvăluirile despre lucurile mai puțin bune din relația lor curg pe bandă rulantă, și iată că o nouă acuzație lansată de afacerist este pe cale să se confirme.

Joi seară (7 septembrie), Mara Bănică a intrat în direct la Xtra Night Show și a făcut lumină cu privire la declarațiile despre presupusele filmulețe erotice cu care Maria Constantin ar fi fost șantajată de amant.

„Acum patru ani, când eram mega pornită pe Marcel și nu îl cunoșteam așa cum cred că îl cunosc acum, am avut o întâlnire cu un prieten care, mă rog, este funcționar al statului, nu vreau să-l implic că n-are rost, care a venit împreună cu Cătălin Tutilescu la Serghei (invitat, deasemenea, în platou, n.r) la restaurant, că lumea e foarte mică. Și, din vorbă-n vorbă, stând noi la povești și vinul bun la Serghei pe vremea când avea cârciumă, limbile s-au despletit și eu am auzit această poveste șocantă la vremea respectivă pentru mine legată de Maria Constantin”, a declarat Mara.

„Da, am văzut filmulețele... în ipostaze nelalocul lor”, a mai spus ea. „Eu am fost la un pas să le iau atunci, însă din telefoanele pe care le-am dat colgilor, nu era nimeni interesat. De ce? Marcel abia se căsătorise cu Maria, sau mă rog, nu se căsătorise, era... formaseră un cuplu și mi s-a motivat «Mă, e aiurea, ce să dăm acum». Nici nu se puteau da pe TV, deci n-a fost o miză, dar povestea din spatele lor este arhicunoscută”, a relatat jurnalista.

Mai mult decât atât, Mara Bănică a văzut îndeaproape ce gen de relație era între Maria și bărbatul cu care apărea în filmulețe, astfel că nu s-a putut să spună niște lucruri oarecum depreciative la adresa ei. „Din cum l-am simțit eu pe acest bărbat vizavi de Maria Constantin, e că pentru el a fost sau mai era din când în când o relație pur sexuală, am simțit că nu dă doi bani pe ea ca femeie, că nu o respectă, iertați-mă că vă spun asta, dar era o femeie cu care se mai culca din când în când. (...) Este o femeie de consum”, a declarat ea.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net