Mara Bănică, declarații incendiare după despărțirea de iubit: ”Știi că-s hedonistă”

simeon stalpnicul png
Mara Banica a parasit Bucurestiul si se rasfata in Budapestafoto: Facebook

Deși relația lor părea una perfectă, Mara Bănică și Răzvan s-au despărțit după cinci ani de relație și după ce, în repetare rânduri, le fusese anunțată căsătoria. Cea care a făcut anunțul a fost chiar cunoscuta jurnalistă, prin intermediul unei postări pe Facebook.

„Dragă Razvan, îţi mulţumesc pentru aceşti cinci ani minunaţi în care ai stat alături de noi. În lumea asta atât de mare, oameni adevăraţi sunt puţini, iar tu mi-ai arătat în fiecare clipă că eşti unul dintre ei. Dumnezeu mi-a îngăduit să te găsesc şi am să îi mulţumesc întreaga viata pentru asta. Habar nu am ce ne va aduce viitorul fiecăruia dintre noi, dar ştiu sigur că îţi vreau tot binele din lume. Si sunt convinsă că şi tu vrei aceleaţi lucruri pentru mine şi pentru Dima. Te iubim tare, tare, aşa cum şi tu ne iubeşti, sunt sigură. Faptul că nu mai formam o pereche nu înseamnă decât un alt capitol din vieţile noastre, mai frumos şi mai întelept. Acum mi-aş dori să zâmbeşti, te rog, pentru ca vreau să-ti spun “E, na! Asta nu e bine!”:) Ai grijă de tine şi când ţi se face dor de noi, ştii că rămânem oricum familia ta. ❤️ În final, vreau să-mi rog colegii din presă să trateze cu decenţă acest moment. Mulţumesc”, a scris Mara Bănică.

simeon stalpnicul png
Mara Banica a parasit Bucurestiul si se rasfata in Budapestafoto: Facebook

Și, după ce a postat mesajul cu pricina, Mara Bănică a plecat din România. Destinația aleasă a fost capitala Ungariei, Budapesta, loc în care a anunțat că se răsfață într-unul dintre restaurantele de lux ale frumosului oraș maghiar. Și, evident, prietenii ei au început să comenteze la fotografia cu pricina, iar Mara le-a răspuns în stilu-i caracteristic, explicându-și gestul făcut: ”Știi că-s hedonistă (n.red. concepție potrivit căreia scopul vieții este plăcerea; cultul plăcerii)”.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
pensionar violator jpg
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif