Mara Bănică îşi sărbătoreşte ziua de naştere: «Regrete? Zero. Încredere? 120%»

Ultima actualizare:
Mara şi Răzvan, în ultima vacanţă petrecută împreună în Cipru
Mara şi Răzvan, în ultima vacanţă petrecută împreună în Cipru

Mara Bănică împlineşte miercuri, 21 noiembrie, vârsta de 43 de ani. Jurnalista nu se gândeşte cu părere de rău la toţi anii care au trecut şi înfruntă cu optmism orice provocare pe care viaţa i-o scoate în cale. La scurt timp după miezul nopţii vedeta a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook în care a vorbit despre sentimentele pe care le resimte cu ocazia zilei sale de naştere.

Mara Bănică a scris un text plin de sinceritate pe pagina personală de Facebook în care a vorbit despre emoţiile pe care le simte de ziua sa de naştere, dar şi despre faptul că se consideră o femeie împlinită pe toate planurile. Motivul pentru care zâmbeşte este fiul său, după cum a mărturisit în rândurile publicate. Jurnalista a vorbit şi despre aspiraţiile sale, mărturisind că are încredere în faptul că divinitatea va contribui la îndeplinirea acestora, mai devreme sau mai târziu. 

Mara Bănică alături de fostul iubit şi de fiul ei
Mara Bănică alături de fostul iubit şi de fiul ei

"43. Patru plus trei, cum ar veni. Ce am? Tot ce mi-am dorit de copil. Plus ceva extra. A fost darnic Dumnezeu cu mine. E drept, m-a plămădit cu ceva în plus: o putere fantastică de a şterge ce a fost urât şi de a reconstrui ca şi cum lumea s-a creat pentru mine. Habar n-am de ce m-a ales aşa, dar îi mulţumesc în fiecare zi pentru asta. Regrete? Zero. Încredere? 120%. Dacă-mi mai doresc ceva? Să ajunaă fii-miu om cumsecade. Daca-mi mai doresc ceva pentru mine? Da, dar n-am să vă spun. Le aranjează Dumnezeu, sunt sigură de asta. Cât despre voi, vreau să vă mulţumesc. Sunt nume aici pe care le ştiu de un deceniu. Şi au rămas fidele, mai zăresc likes-urile, uneori. Nu cred că m-a schimbat faima asta. Pe care, să fim drepţi, fără dragostea voastră n-aş fi avut-o. De ziua mea, vreau să vă urez vouă “La mulţi ani”. Fiţi sănătoşi, cumpătaţi, echilibraţi şi, uneori, fericiţi (nu putem fi tot timpul, deh). Vă mulţumesc mult pentru gânduri, timp şi încredere. Şi, dacă vrea EL, ne urăm şi la anul!, au fost cuvintele Marei Bănică. 

Mara Bănică şi iubitul său s-au despărţit după cinci ani de relaţie

Anul 2018 nu a fost unul deloc simplu pentru Mara Bănică, căci ea şi iubitul său, Răzvan s-au despărţit în primăvară după cinci ani de relaţie şi, după ce, în repetate rânduri anunţaseră public că se gândesc la căsătorie. Despărţirea lor a fost neaşteptată întrucât, cu puţin timp înainte ca Mara să o anunţe, cei doi se bucuraseră împreună de o vacanţă exotică. Se pare că motivul desprţirii nu a fost unul care să poată fi trecut cu vederea, Mara şi Răzvan alegând să meargă pe căi separate. Vedeta i-a mulţumit fostului iubit pentru toate momentele frumoase petrecute împreună şi a subliniat că, indiferent de situaţie, ea şi fiul ei vor rămâne ca o familie pentru el. 


    Mara şi Răzvan, în ultima vacanţă petrecută împreună în Cipru Foto:Arhivă personală
Mara şi Răzvan, în ultima vacanţă petrecută împreună în Cipru Foto:Arhivă personală

„Dragă Razvan, îţi mulţumesc pentru aceşti cinci ani minunaţi în care ai stat alături de noi. În lumea asta atât de mare, oameni adevăraţi sunt puţini, iar tu mi-ai arătat în fiecare clipă că eşti unul dintre ei. Dumnezeu mi-a îngăduit să te găsesc şi am să îi mulţumesc întreaga viata pentru asta. Habar nu am ce ne va aduce viitorul fiecăruia dintre noi, dar ştiu sigur că îţi vreau tot binele din lume. Si sunt convinsă că şi tu vrei aceleaţi lucruri pentru mine şi pentru Dima. Te iubim tare, tare, aşa cum şi tu ne iubeşti, sunt sigură. Faptul că nu mai formam o pereche nu înseamnă decât un alt capitol din vieţile noastre, mai frumos şi mai întelept. Acum mi-aş dori să zâmbeşti, te rog, pentru ca vreau să-ti spun “E, na! Asta nu e bine!”:) Ai grijă de tine şi când ţi se face dor de noi, ştii că rămânem oricum familia ta. În final, vreau să-mi rog colegii din presă să trateze cu decenţă acest moment. Mulţumesc”, a scris Mara Bănică, la scurt timp după despărţire. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
555 (10) jpg
"Încă foarte umflată și cu vânătăi, dar abia aștept rezultatul final", spune Andreea Popescu
555 (8) jpg
jocuri de noroc online pacanele shutterstock
ava jpeg
banner Doina Teodoru png
image png
banner tzancă uraganu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net