Mara Bănică, operaţie nouă la sâni: «Am trecut prin cea mai lungă intervenţie din viaţa mea»

Ultima actualizare:

    Mara Bănică şi-a ridicat bustul şi e foarte mulţumită de rezultatFoto: arhivă personală
Mara Bănică şi-a ridicat bustul şi e foarte mulţumită de rezultatFoto: arhivă personală

Frumuseţea cere sacrificii! Mara Bănică a stat şapte ore sub anestezie generală pentru o nouă operaţie la sâni. Jurnalista şi-a ridicat bustul, mameloanele şi şi-a scos o ciatrice veche de pe abdomen, complex pe care îl avea de la accidentul de maşină suferit cu 15 ani în urmă. Totul s-a prelungit extrem de mult, iar efectul anesteziei a făcut-o pe vedetă să nu mai gândească clar.

Mara Bănică a trecut săptămâna trecută printr-o operaţie complexă şi a povestit despre intervenţie la Antena 1. Jurnalista a vrut să-şi rezolve mai multe probleme de ordin estetic, iar în acest context operaţia s-a prelungit. Mara şi-a ridicat sânii şi mameloanele şi a scăpat de o cicatrice veche, care se vedea inestetic la plajă.

"Sunt cei mai frumoşi sâni din ultimele patru perechi pe care le-am avut. Am păstrat dimensiunile. Mai greu a fost după. Când am deschis ochii, pe la ora 22.00, am dat cu ochii de o asistentă căreia i-am cerut să-mi scoată branula ca să plec acasă. I-am cerut hainele de la vestiar şi am plecat la o oră şi jumătate după ce m-am trezit din anestezie. M-am urcat la volan, dar pe drum am avut două momente de cumpănă gravă. Vedeam triplu. Nu ştiu cum am ajuns acasă. Am intrat şi m-am culcat. Până să adorm, mi s-a făcut rău, pentru că mi-am făcut o cafea şi am luat o gură, dar mi s-a părut că are gust de clor", a punctat Mara Bănică.

Ce operaţii estetice are Mara Bănică

Pe lângă intervenţiile pe care Mara Bănică le-a făcut din 2009 la sâni, jurnalista şi-a făcut şi o rinoplastie şi mai multe intervenţii la faţă. Operaţia s-a petrecut într-o casă închiriată, în Piaţa Romană. "Nici nu ştiu cum îl cheamă, Giovanni sau Giuseppe. M-a operat unul care s-a prezentat drept medic, mare greşeală din partea mea. Siliconul de la sânul stâng s-a deplasat şi mi-au apărut noduli", povestea în trecut Mara Bănică.

Citeşte şi: 

Mara Bănică, mărturisiri despre relaţia cu fostul iubit: "Nu aş mai sta în viaţa vieţilor mele"

Cum a reușit Mara Bănică să piardă în greutate: «Am slăbit 15 kilograme în 2 luni și jumătate»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
banner vlad gherman png
iubit nicole cherry jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net