Mara Bănică, terorizată şi ameninţată: «Mi-a trimis 11 mii de mesaje de pe 5000 de conturi false»

Ultima actualizare:

    Mara Bănică Foto: arhivă personală
Mara Bănică Foto: arhivă personală

Reţelele sociale erau un subiect aproape închis pentru Mara Bănică. Jurnalista a trăit timp de un an şi jumătate un adevărat coşmar din cauza unui bărbat care i-a trimis mesaje sistematic în încercarea de a o intimida şi a o determina să-i ofere bani . Mirecuri dimineaţă, bărbatul a fost ridicat de poliţiştii de la secţia 8 în urma plângerilor depuse pe numele lui.

Calvarul din online a luat sfârşit pentru Mara Bănică. Jurnalista a povestit că a fost terorizată şi ameninţată de un bărbat care i-a trimis mii de mesaje de hărţuire. Nu s-a lăsat însă intimidată şi nici nu a picat în capcana de a-i da bani pentru a fi lăsată în pace, ci a făcut sesizări la poliţie, care într-un final s-a dovedit a fi cea mai bună soluţie. Oamenii legii l-au ridicat pe individul periculos care va trebui să dea acum explicaţii pentru tot ce a făcut. Povestea de coşmar a fost făcută publică de Mara Bănică, pe contul ei de Facebook  pe care acum poate să scrie liniştită.       

Mara Bănică: «A venit noaptea cu o mască pe faţă» 

"Dragii mei, în ultimul an și jumătate, am fost forțată să renunț la activitatea mea pe rețelele de socializare. Cei dintre voi care mă urmăresc demult, știți bine că una dintre plăcerile mele esta să scriu aici cu voi. Din păcate, de aproape un an și jumătate am trăit terorizată de un individ care mi-a trimis peste 11 mii de mesaje de amenințare, șantaj şi hărțuire de pe peste 5000 de conturi false. Condiția pentru a mă lasă în pace era să îi dau diverse sume de bani. La începutul acestei luni, acest individ a venit la sediul «Acces Direct», noaptea, cu o mască pe față, în încercarea de a mă intimida să îi dau bani. Astăzi dimineață a fost ridicat de polițiștii Secției 8, cărora le mulțumesc din suflet pentru profesionalism și promptitudine. De astăzi, conturile mele de Facebook și Instagram sunt din nou publice. 

Îmi cer iertare prietenilor mei, clienților cu care am contracte de imagine. Vă mulțumesc întârziat tuturor pentru urările de ziua mea și pentru urările pentru ziua fiului meu (ieri a împlinit 9 ani). (...) Ionescu Ioan Adrian. Printre altele, dacă nu i dădeam bani, îmi scotea mațele, îmi dădea copilul la pedofili, îmi ucidea părințîi. Sper că astăzi, când va fi prezentat instanței pentru arestare, să ajungă unde ii este locul. Mulțumesc încă o dată Poliției Române. Și lui Dumitru Coarnă în mod special pentru îndrumările pe care mi le-a dat", a notat ea.

Mara Bănică este invitată permanent în platoul emisiunii "Acces Direct", unde comentează subiectele zilei. Comunitatea online a jurnalistei numără aproape 300.000 de persoane pe Facebook, iar pe Instagram are aproape 50.000 de urmăritori.

Citeşte şi:

Mara Bănică, o viață de coșmar. Tatăl ei a aflat că are cancer când ea era însărcinată

Mara Bănică, topless pe plajele din Mexic! Ce om de afaceri «au atras» fotografiile jurnalistei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net