Mara Georgescu, puștoaica de 15 ani care a cucerit Turcia cu prima ei piesă


    La doar 15 ani, Mara Georgescu este una dintre reprezentantele generației tinere care se impune prin personalitate, talent și perseverențăFoto: arhivă personală
La doar 15 ani, Mara Georgescu este una dintre reprezentantele generației tinere care se impune prin personalitate, talent și perseverențăFoto: arhivă personală

Ea este Mara Georgescu, o adolescentă de doar 15 ani care a reuşit să se facă remarcată încă de la prima ei piesă, “Gin Gin”, la care a filmat chiar şi un videoclip. Din fericire pentru puștoaică, melodia ei a început să fie difuzată şi în Turcia, semn că vor curge și ofertele pentru concerte în această ţară.

La mai puțin de o lună de la lansarea primel sale piese, Mara a ajuns în topuri. "Gin Gin" este melodia care a adus-o în atenția radiourilor din Turcia, iar ascultătorii Metro FM s-au îndrăgostit iremediabil de ritmurile piesei, așa că puștoaica a ajuns să fie difuzată zilnic.

"Când am aflat, nu mi-a venit să cred, mi s-a părut wow. A fost o mare surpriză şi nu mi-a venit să cred aşa ceva, mai ales că sunt la început de drum. Am avut încredere de la început în această piesă, în compozitorul ei, în proiect. „Gin Gin” mi-a plăcut de la început şi am sperat să am succes cu ea. Mă bucur că sunt susţinută de oameni importanţi şi cărora le place acest proiect. Să sperăm că vom începe să avem concerte peste hotare”, ne-a mărturisit tânăra solistă.

Mara Georgescu, asemănată cu Rihanna și Jorja Smith

Mara Georgescu
Mara Georgescu

La doar 15 ani, Mara Georgescu este una dintre reprezentantele generației tinere care se impune prin personalitate, talent și perseverență. Amprenta vocală a solistei este specială, chiar de la prima ascultare a pieselor interpretate de aceasta, vei spune că “sună ca afară”. Mai mult, ar putea convinge și Shazamul (aplicație de identificare a soliștilor și pieselor - n.r.) că este 100% Jorja Smith.

Muzica pe care adolescenta alege să o interpreteze este comercială, dar în același timp, îi pune în evidență calitățile vocale. Piesa “Gin,gin” este o producție Lanoy Records și se potrivește foarte bine cu atitudinea directă, nonconformistă și asumată a Marei. Ritm, pasiune, balans și distracție la maximum este ceea ce îți inspiră această melodie încă de la prima ascultare. Tânăra îşi doreşte să lucreze cu multe vedete precum Irina Rimes şi, de ce nu, poate Rihanna.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
cub vica blochina png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
Michael Klein, Facebook jpg
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png