Marcel Pavel are coronavirus. Toată echipa de la «Te cunosc de undeva» în pericol?


    Marcel Pavel și Monica Anghel la filmările pentru ”Te cunosc de undeva”. Artistul a fost confirmat cu noul coronavirusfoto: arhiva proprie/Facebook
Marcel Pavel și Monica Anghel la filmările pentru ”Te cunosc de undeva”. Artistul a fost confirmat cu noul coronavirusfoto: arhiva proprie/Facebook

Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus, iar acum toți membrii echipei de la ”Te cunosc de undeva” tremură la gândul că ar putea fi infectați. Echipa s-a reunit săptămâna trecută, la 8 iunie. Cum au trecut mai puțin de două săptămâni până când marcel a manifestat simptomele și a fost confirmat cu Covid-19, toți colegii lui ar trebui să se testeze.

Alertă în showbiz-ul românesc! Marcel Pavel (60 d eani) a fost confirmat cu noul coronavirus, după ce a acuzat simptome de răceală. Artistul a început filmările la ”Te cunosc de undeva” săptămâna trecută, iar apoi a făcut turul emisiunilor de televiziune pentru a promova show-ul.

Bucuria revederii a fost mare, după atâtea săptămâni în care nu s-a putut filma nimic, iar din imaginile publicate de membrii echipei de la ”Te cunosc de undeva” pe rețelele sociale, nimeni nu pare să-și fi bătut prea mult capul cu regulile d edistanțare.

Doar Cosmin Seleși apare cu masca, dar în afara platoului de filmare.

”Bună dimineața, dragi prieteni! Am început filmările pentru un nou sezon la "TE CUNOSC DE UNDEVA"-(Antena 1), alături de draga mea prietenă și parteneră de scenă MONICA ANGHEL! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, scria Marcel Pavel pe Facebook, a doua zi după filmări.

”Voi vedeți cum o privesc pe Ozana Barabancea? Pentru că atunci când îmi explică ce am de făcut e pur și simplu fascinantă! Paul Ipate, cam așa mă uit și la tine! Nu?! Te cunosc de undeva, m-am îndrăgostit de profesoara noastră de canto! Iremediabil!”, scria și Cătălina Grama Jojo.

Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus

Marcel Pavel (60 de ani) a fost confirmat cu noul coronavirus și a fost transportat cu izoleta la spital miercuri seară. Artistul acuza de mai multe zile simptome de răceală și a decis să facă testul pentru Covid-19, ca să-și ia de o grijă. Marcel era convins că nu este vorba despre coronavirus, pentru că nu manifesta simptomele tipice pentru Covid-19.

”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel pentru Click!

Citește și:

Marcel Pavel și-a sărbătorit soția cu trei zile înainte de a afla că are coronavirus

Marcel Pavel, suspect de infectare cu noul coronavirus. Ce spune artistul

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre