Marcel Pavel are coronavirus. Toată echipa de la «Te cunosc de undeva» în pericol?

Ultima actualizare:

    Marcel Pavel și Monica Anghel la filmările pentru ”Te cunosc de undeva”. Artistul a fost confirmat cu noul coronavirusfoto: arhiva proprie/Facebook
Marcel Pavel și Monica Anghel la filmările pentru ”Te cunosc de undeva”. Artistul a fost confirmat cu noul coronavirusfoto: arhiva proprie/Facebook

Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus, iar acum toți membrii echipei de la ”Te cunosc de undeva” tremură la gândul că ar putea fi infectați. Echipa s-a reunit săptămâna trecută, la 8 iunie. Cum au trecut mai puțin de două săptămâni până când marcel a manifestat simptomele și a fost confirmat cu Covid-19, toți colegii lui ar trebui să se testeze.

Alertă în showbiz-ul românesc! Marcel Pavel (60 d eani) a fost confirmat cu noul coronavirus, după ce a acuzat simptome de răceală. Artistul a început filmările la ”Te cunosc de undeva” săptămâna trecută, iar apoi a făcut turul emisiunilor de televiziune pentru a promova show-ul.

Bucuria revederii a fost mare, după atâtea săptămâni în care nu s-a putut filma nimic, iar din imaginile publicate de membrii echipei de la ”Te cunosc de undeva” pe rețelele sociale, nimeni nu pare să-și fi bătut prea mult capul cu regulile d edistanțare.

Doar Cosmin Seleși apare cu masca, dar în afara platoului de filmare.

”Bună dimineața, dragi prieteni! Am început filmările pentru un nou sezon la "TE CUNOSC DE UNDEVA"-(Antena 1), alături de draga mea prietenă și parteneră de scenă MONICA ANGHEL! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, scria Marcel Pavel pe Facebook, a doua zi după filmări.

”Voi vedeți cum o privesc pe Ozana Barabancea? Pentru că atunci când îmi explică ce am de făcut e pur și simplu fascinantă! Paul Ipate, cam așa mă uit și la tine! Nu?! Te cunosc de undeva, m-am îndrăgostit de profesoara noastră de canto! Iremediabil!”, scria și Cătălina Grama Jojo.

Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus

Marcel Pavel (60 de ani) a fost confirmat cu noul coronavirus și a fost transportat cu izoleta la spital miercuri seară. Artistul acuza de mai multe zile simptome de răceală și a decis să facă testul pentru Covid-19, ca să-și ia de o grijă. Marcel era convins că nu este vorba despre coronavirus, pentru că nu manifesta simptomele tipice pentru Covid-19.

”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel pentru Click!

Citește și:

Marcel Pavel și-a sărbătorit soția cu trei zile înainte de a afla că are coronavirus

Marcel Pavel, suspect de infectare cu noul coronavirus. Ce spune artistul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner grenada mama andreea tonciu png
banner gabriela lucutar png
După eliminarea de la Survivor All Stars 2024 Sorin Pușcașu își dorește o vacanță
florinel de la visina jpg
Petre Roman, Mioara si Oana Sursa Click!
Simona Trașcă avea implanturi de 560 ml sursa Facebook
banner mariana moculescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net