Marcel Pavel are coronavirus. Toată echipa de la «Te cunosc de undeva» în pericol?

Ultima actualizare:

    Marcel Pavel și Monica Anghel la filmările pentru ”Te cunosc de undeva”. Artistul a fost confirmat cu noul coronavirusfoto: arhiva proprie/Facebook
Marcel Pavel și Monica Anghel la filmările pentru ”Te cunosc de undeva”. Artistul a fost confirmat cu noul coronavirusfoto: arhiva proprie/Facebook

Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus, iar acum toți membrii echipei de la ”Te cunosc de undeva” tremură la gândul că ar putea fi infectați. Echipa s-a reunit săptămâna trecută, la 8 iunie. Cum au trecut mai puțin de două săptămâni până când marcel a manifestat simptomele și a fost confirmat cu Covid-19, toți colegii lui ar trebui să se testeze.

Alertă în showbiz-ul românesc! Marcel Pavel (60 d eani) a fost confirmat cu noul coronavirus, după ce a acuzat simptome de răceală. Artistul a început filmările la ”Te cunosc de undeva” săptămâna trecută, iar apoi a făcut turul emisiunilor de televiziune pentru a promova show-ul.

Bucuria revederii a fost mare, după atâtea săptămâni în care nu s-a putut filma nimic, iar din imaginile publicate de membrii echipei de la ”Te cunosc de undeva” pe rețelele sociale, nimeni nu pare să-și fi bătut prea mult capul cu regulile d edistanțare.

Doar Cosmin Seleși apare cu masca, dar în afara platoului de filmare.

”Bună dimineața, dragi prieteni! Am început filmările pentru un nou sezon la "TE CUNOSC DE UNDEVA"-(Antena 1), alături de draga mea prietenă și parteneră de scenă MONICA ANGHEL! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, scria Marcel Pavel pe Facebook, a doua zi după filmări.

”Voi vedeți cum o privesc pe Ozana Barabancea? Pentru că atunci când îmi explică ce am de făcut e pur și simplu fascinantă! Paul Ipate, cam așa mă uit și la tine! Nu?! Te cunosc de undeva, m-am îndrăgostit de profesoara noastră de canto! Iremediabil!”, scria și Cătălina Grama Jojo.

Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus

Marcel Pavel (60 de ani) a fost confirmat cu noul coronavirus și a fost transportat cu izoleta la spital miercuri seară. Artistul acuza de mai multe zile simptome de răceală și a decis să facă testul pentru Covid-19, ca să-și ia de o grijă. Marcel era convins că nu este vorba despre coronavirus, pentru că nu manifesta simptomele tipice pentru Covid-19.

”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel pentru Click!

Citește și:

Marcel Pavel și-a sărbătorit soția cu trei zile înainte de a afla că are coronavirus

Marcel Pavel, suspect de infectare cu noul coronavirus. Ce spune artistul

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net