Marcel Pavel, dat de gol de soţie, după ce şi-a deschis restaurant
Marcel Pavel şi-a deschis restaurant în buricul Bucureştiului, şi are ca obiectiv să înveţe să-i gătească soţiei fel de fel de bucate de te lingi pe degete. Nu fuge de munca de jos şi îmbracă şorţul cu drag pentru a-şi servi soţia, dar şi prietenii.
“Clienţii vor avea surpriza să fie serviţi chiar de mine sau de asociatul meu, şef bucătar francez, care vă va încânta cu producţie din Alpii Francezi. Eu nu prea le am cu bucătăreala, dar îmi pot cumpăra aparatura pe care o avem şi să fac şi acasă. Nu-mi este teamă că mă îngraş, mă apuc de dietă din vară”, a mărturisit Marcel Pavel care adoră să mănânce din brânzeturile franţuzeşti încălzite la racletă şi servite cu cartofi fierţi în localul său.
Soţia alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 25 de ani, Violeta, şi-a dat soţul de gol şi a mărturiseşte că nu este aşa de iscusit în bucătărie.
„Aştept să văd ce-mi găteşte, de când ne ştim îmi pregăteşte numai ouă ochiuri şi apă de ceai. Nu-mi este teamă că se va îngrăşa, pentru că a fost la medic şi nu vrem să luăm reţete după ureche, că una este mai bună decât cealaltă, sau că a slăbit x şi y 20 de kg, nu, noi facem ce zice medicul. Mai glumeşte Marcel, dar nu se atinge de mâncare în exces. O dietă bazată pe grătare, fructe, peşte, şi legume”, a spus Violeta care s-a simţit răsfăţată de soţul său la inaugurarea restaurantului de lângă Poliţia Capitalei.