Marcel Pavel se bucură de mare după ce a învins virusul mortal. Adriana Trandafir, încă pe patul de spital

Ultima actualizare:

    Acum cântăreţul se află la Vama Veche
Acum cântăreţul se află la Vama Veche

Marcel Pavel (60 de ani) a văzut moartea cu ochii, în urmă cu trei săptămâni, când a fost diagnosticat cu COVID-19. Artistul a povestit, luni seară, la emisiunea „Sinteza zilei” (Antena 3), moderată de Mihai Gâdea, despre marea cumpănă a vieţii. După ce a fost externat pe 1 iulie, artistul se reface pe Litoral, la hotelul prietenului său Ovidiu Komornyik, iar medicii i-au dat o pungă de medicamente.

Cântăreţul Marcel Pavel a fost printre primele persoane publice din România care au contactat virusul COVID-19. A trecut prin clipe îngrozitoare, iar această experienţă l-a îngrozit, după cum singur mărturiseşte.

„Era infernal în spital, la patru ore mi se făceau injecţii, după care la şase ore. Am avut tuse cu sânge, am fost şocat. Aveam sânge pe plămâni, 80% saturaţie în sânge, mi-au pus masca de oxigen. Eram la doar un pas să fiu intubat, dacă nu mă internam la timp. Nu puteam sta în picioare, aveam ameţeli, nu am mâncat 7 zile, nu puteam să respir, aveam senzaţia că mă sufoc în somn. Am fost cu un picior în groapă, mi-a spus doctoriţa, însă de-abia după ce mi-am revenit, ca să nu mă sperii. Noaptea nu dormeam în spital, eram foarte speriat. Mă gândeam că dacă mă vor duce la terapie intensivă sunt terminat, mă rugam să rămân în salon. E o boală păcătoasă, acum eşti bine, n-ai mai nimic, apoi poţi să mori”.

Pe 1 iulie, Marcel a fost externat de la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti, iar după un scurt popas la Câmpulung, oraşul natal, el a dat o fugă şi pe Litoral, la Vama Veche, la hotelul bunului său prieten Ovidiu Komornyik, autorul piesei ”Mireasa mea”, refren care avea să-i aducă celebritatea. 

Marcel Pavel a recunoscut că încă se resimte după cumplita boală şi că are o pungă plină cu medicamente.


    Pe 8 iulie, Marcel Pavel s-a dus cu familia la Câmpulung, în vizită la mama sa
Pe 8 iulie, Marcel Pavel s-a dus cu familia la Câmpulung, în vizită la mama sa

”Mai am de făcut încă 15 injecţii cu anticoagulante, am făcut deja 45, în spital, mai am şi antidepresive şi medicamente pentru inimă, pentru tensiune”.

Artistul s-a îmbolnăvit la Antena 1: ”N-am avut nimic până acum trei săptămâni, când filmam pentru „Te cunosc de undeva”. Stăteam în două încăperi, în una erau 40 de grade Celsius, în alta vreo 17, am făcut dublă pneumonie. Virusul l-am luat de la o colegă, nu pot să-i dau numele. A început totul cu dureri de cap groaznice şi de ochi, temperatură 37,5. Transpiram mult. Am făcut testul COVID-19 şi radiografie pulmonară, m-au şi internat, dar nu m-au luat cu izoleta, cum s-a spus”.

Marcel a rupt prieteniile cu cei care au crezut că el ar fi minţit în privinţa diagnosticului, în schimbul unei sume mari de bani.

”Am fost pus la îndoială de prieteni de la care nu mă aşteptam. Am fost politicos, puteam să le închid telefonul în nas. Oameni buni, schimbaţi-vă aceste idei bolnave. Toţi suntem bulversaţi, îi văd cum se manifestă, unii pacienţi nu recunosc. E plină lumea de dezinformări şi de fake news. Cum îţi permiţi să spui că virusul nu există. Eu am fost echilibrat, am spus că sigur ceva există”.

Şi membrii familiei sale au trecut prin clipe grele: ”Fetiţa mea mi-a pus întrebarea aceasta legată de coronavirus, mi-a spus ”nu mai vreau să mă uit la televizor, nu vreau să mor”. Când mi-a spus fetiţa mea acest lucru, mi-a căzut cerul în cap. Un copil de 7 ani mi-a spus asta, când eu încă eram sceptic. Sunt foarte documentaţi copiii din ziua de azi. Soţia mea a suferit foarte mult, dar nu se manifestă, îmi pregăteşte mâncare de trei ori pe zi. Pare mai dură, dar s-a consumat foarte mult. Iar băieţii mă întrebau în fiecare zi dacă sunt bine”, a mai completat artistul. 

Actriţa Adriana Trandafir (64 de ani), diagnosticată cu Covid-19, odată cu colegii ei, se află internată la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş”, de trei săptămâni. 

Actrița figurează pe afișul unui de spectacol luna aceasta, dar e greu de presupus că va urca pe scenă curând. ”Eu și Adriana Trandafir am fost rău, eu cel mai rău, Adriana nu s-a externat nici acum, deși eu am fost foarte rău...”, a povestit Marcel Pavel.

Alina Pușcaș se reface pe litoral, Andrei Ștefănescu, la piscină

Și Alina Pușcaș (34 ani) se reface pe litoral, după ce s-a vindecat de coronavirus. Prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva” a postat mai multe imagini de la mare. 

În schimb, Andrei Ștefănescu (42 ani) de la trupa Alb Negru a preferat să stea la piscină cu băiețelul său, un copil drăgălaș pe nume Ayan, pe care soția lui, Antonia, l-a adus pe lume în urmă cu trei ani și patru luni. Imaginea de la piscină cu fiul său, postată pe rețelele sociale, a primit numeroase like-uri. Andrei Ștefănescu fusese criticat, pentru că și-a pupat băiețelul înainte să se interneze. 

”Vă lămuresc eu de ce şi-a pupat copilul: fiindcă şi înainte să primească telefonul că e pozitiv, îl pupase! Şi de dimineaţă îl pupase, şi seara la culcare îl pupase, în fiecare zi! Fiindcă, ce să vezi?! Locuieşte în aceeaşi casă cu copilul şi nevasta, nu a picat în clipa aia din Lună infectat, ca să transmită virusul, infectat era şi înainte de telefon, şi cu o zi înainte, şi cine mai ştie când, chiar credeţi că mai conta sau că era mai periculos după ce a aflat rezultatul?!“, a scris Antonia Ştefănescu, soția lui Andrei.

Pe 8 iulie, Marcel Pavel s-a dus cu familia la Câmpulung, în vizită la mama sa
Pe 8 iulie, Marcel Pavel s-a dus cu familia la Câmpulung, în vizită la mama sa

Citeşte şi 

Marcel Pavel are coronavirus. Toată echipa de la «Te cunosc de undeva» în pericol?

Marcel Pavel, mărturii după infernul COVID-19: „Am tușit sânge, am făcut 45 de injecții, nu am mâncat 7 zile. Am fost șocat"

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net