Marcel Pavel şi-a deschis restaurant în buricul târgului
Îi merge bine în muzică, dar își încearcă norocul și în afaceri.
Îi merge bine în muzică, dar își încearcă norocul și în afaceri. Marcel Pavel (55 ani) a investit într-un local din București, ”Di Falco”, pe care l-a deschis de curând pe Calea Victoriei. Tată a trei copii, artistul speră să dea lovitura, mai ales pe timpul verii.
Localul este unul de lux, destinat celor care doresc să consume preparate proaspete, ca la mama acasă. Printre specialitățile casei se numără pastele, salatele de tot felul și somonul la cuptor cu ciuperci. O porție de spaghetti carbonara, preferatele lui Marcel, costă 25 de lei, iar o porție de somon cu ciuperci costă 38 de lei. Dacă vrei să încerci și o prăjitură, o porție de tiramisu costă 17 lei.
Unde mai pui că ai șanse să te întâlnești și cu artistul nostru, întrucât Marcel își petrece acolo mare parte din timp atunci când nu este ocupat cu concertele. “Nu credeam că este atât de greu să prepari cocktail-uri, mi-a luat ceva să învăţ, dar vreau să mă implic trup şi suflet”, a declarat Marcel pentru Click!