Marcel Pavel și-a sărbătorit soția cu trei zile înainte de a afla că are coronavirus

Ultima actualizare:

    Marcel Pavel și-a sărbătorit soția duminică, 14 iunie. Aici, alături de Violeta și de doi dintre copiii lor, la aniversarea artistuluifoto: arhiva proprie
Marcel Pavel și-a sărbătorit soția duminică, 14 iunie. Aici, alături de Violeta și de doi dintre copiii lor, la aniversarea artistuluifoto: arhiva proprie

Veste teribilă pentru Marcel Pavel și familia sa. Artistul a fost confirmat, miercuri seară, cu noul coronavirus, după ce a acuzat câteva simptome de răceală. Cu numai trei zile în urmă, solistul își sărbătorea soția, care a împlinit 49 de ani.

Marcel Pavel (60 de ani) a fost confirmat cu noul coronavirus și a fost transportat cu izoleta la spital miercuri seară. Artistul acuza de mai multe zile simptome de răceală și a decis să facă testul pentru Covid-19, ca să-și ia de o grijă. Marcel era convins că nu este vorba despre coronavirus, pentru că nu manifesta simptomele tipice pentru Covid-19.

Duminică, 14 iunie, artistul și-a sărbătorit soția, care a împlinit 49 de ani. ”Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, frumoasa mea soție Violeta Pavel își sărbătorește ziua de naștere! Să-i urăm împreună "LA MULȚI ANI"! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, scria artistul pe pagina personală de facebook duminică dimineață. Peste 500 de fani s-au grăbit să le transmită urările lor.

Interpretul este căsătorit de peste 20 de ani cu fosta balerină la Teatrul Balșoi din Moscova Violeta. Au împreună trei copii, Richard (24 ani), Sasha (22 ani) și Iuvenalia Ioana (7 ani).

Citește și:

Marcel Pavel, suspect de infectare cu noul coronavirus. Ce spune artistul

Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus! Artistul a fost dus cu izoleta la spital

Marcel Pavel nu credea că are coronavirus. ”Cred că am răcit la filmări”

Marcel Pavel, în vârstă de 60 de ani, nu se simțea bine de câteva zile. Interpretul cu voce de aur credea că a răcit la filmările emisiunii ”Te cunosc de undeva”, unde diferența de temperatură dintre camera în care artiștii așteaptă să le vină rândul și platou este mare.

Prevăzător din fire, dar și pentru că are copii, iar mezina familiei, Iuvenalia Ioana, face în curând 7 ani, artistul a vrut să facă testul pentru coronavirus.

”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net