Marcel Pavel, speriat de incidentele din Rio


    Artistul nu a vrut să viziteze RioFoto: Arhiva personală
Artistul nu a vrut să viziteze RioFoto: Arhiva personală

Marcel Pavel (56 de ani) a zburat ore întregi pentru a lua parte la Gala Campionilor de la Rio de Janeiro. Artisul a mai fost în Brazilia, însă, de această dată, el nu s-a mai încumetat să iasă pe străzile din Rio, ca acum trei ani, din pricina incidentelor care au avut loc acolo.

Marcel Pavel a fost câteva zile în Brazilia și s-a mulțumit să viziteze doar ce era în drumul său, artistul fiind cazat pe un vas de lux cu 17 etaje. Printre evenimentele nefericite care au avut loc se numără două persoane au fost ucise în apropierea stadionului Maracana şi a Bulevardului Olimpic din Rio de Janeiro, în ziua ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice. Apoi, recent, chiar în zilele în care se afla Marcel Pavel în Brazilia, Ryan Lochte, component al echipei de 4X100 de metri a SUA, medaliată cu aur la Rio de Janeiro, a avut parte de o întâmplare șocantă în Satul Olimpic. În timpul petrecerii de după câştigarea medaliei de aur, Lochte a fost ameninţat cu un pistol de o persoană necunoscută, apărută surprinzător în anturajul americanilor. Lucrurile s-au liniştit după intervenţia colegilor lui Lochte, care l-au convins pe atacator să renunţe la ameninţări.

Marcel a vizitat doar ce era în drumul său
Marcel a vizitat doar ce era în drumul său
cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg