Marcel Toader a dezvăluit motivul absenței sale de la divorț: „Nu vreau să...”

simeon stalpnicul png
Marcel Toader a mărturisit de ce nu a mers să semneze actele de divorțFoto: captură foto/Antena 1

Pe 13 septembrie, Marce Toader și Maria Constantin ar fi trebuit să semneze actele de divorț, dar la notariat s-a prezentat doar cântăreața, care a părut mai mult decât încântată că pune capăt relației cu afaceristul. La rândul lui, Marcel Toader a dezvăluit de ce a refuzat să se prezinte la notariat.

Fostul rugbist a fost din nou prezent în platoul emisiunii „Acces direct”, la Antena 1, alături de alte două invitate: interpreta de muzică populară Saveta Bogdan și jurnalista Mara Bănică.

Marcel Toader este în continuare ferm convins că Maria l-a înșelat, dar în mod paradoxal, ea a fost cea care a intentat prima procesul de divorț, în ciuda faptului că în seara zilei de 12 septembrie, el a afirmat la „Xtra Night Show” că abia așteaptă să taie orice legătură pe care o are cu Maria Constantin.

„Am obervat că Maria păstrează tăcerea. De ce nu vine să aducă o probă în favoarea ei? I-am propus să-și asume responsabilitățile, numai că Mirela (Maria Constantin, n.r.), de atâta vreme, i-a mințit și pe prietenii ei.”

Marcel Toader nu s-a prezentat la notariat pentru a semna actele duvorț, deși a mărturisit că stabilise prin telefon cu ea ora la care ar fi trebuit să se întâlnească pentru a rezolva această problemă: „Nu vreau să trăiesc într-un compromis cu un divorț, cu o culpă comună. Îi cer instanței să decidă cine a comis adulterul.”

Cu alte cuvinte, Marcel Toader nu dorește ca divorțul să pară o decizie de comun acord izvorâtă din vina amândurora, ci vrea ca Maria Constantin să fie trimisă în judecată și să se confirme pe cale legală că ea este cea care l-a înșelat. De asemenea, el a mai precizat că nici nu se gândește să se mai recăsătorească: „Momentan mă opresc aici cu căsătoriile, nu mai vreau să aud de așa ceva.”

FotoJet jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Ilan Şor FOTO EPA/Doru Dumitru
Intrarea în muzeul CIA / Foto CENTRAL INTELLIGENCE AGENCY
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg