Marcel Toader a dezvăluit motivul absenței sale de la divorț: „Nu vreau să...”

Ultima actualizare:

    Marcel Toader a mărturisit de ce nu a mers să semneze actele de divorțFoto: captură foto/Antena 1
Marcel Toader a mărturisit de ce nu a mers să semneze actele de divorțFoto: captură foto/Antena 1

Pe 13 septembrie, Marce Toader și Maria Constantin ar fi trebuit să semneze actele de divorț, dar la notariat s-a prezentat doar cântăreața, care a părut mai mult decât încântată că pune capăt relației cu afaceristul. La rândul lui, Marcel Toader a dezvăluit de ce a refuzat să se prezinte la notariat.

Fostul rugbist a fost din nou prezent în platoul emisiunii „Acces direct”, la Antena 1, alături de alte două invitate: interpreta de muzică populară Saveta Bogdan și jurnalista Mara Bănică.

Marcel Toader este în continuare ferm convins că Maria l-a înșelat, dar în mod paradoxal, ea a fost cea care a intentat prima procesul de divorț, în ciuda faptului că în seara zilei de 12 septembrie, el a afirmat la „Xtra Night Show” că abia așteaptă să taie orice legătură pe care o are cu Maria Constantin.

„Am obervat că Maria păstrează tăcerea. De ce nu vine să aducă o probă în favoarea ei? I-am propus să-și asume responsabilitățile, numai că Mirela (Maria Constantin, n.r.), de atâta vreme, i-a mințit și pe prietenii ei.”

Marcel Toader nu s-a prezentat la notariat pentru a semna actele duvorț, deși a mărturisit că stabilise prin telefon cu ea ora la care ar fi trebuit să se întâlnească pentru a rezolva această problemă: „Nu vreau să trăiesc într-un compromis cu un divorț, cu o culpă comună. Îi cer instanței să decidă cine a comis adulterul.”

Cu alte cuvinte, Marcel Toader nu dorește ca divorțul să pară o decizie de comun acord izvorâtă din vina amândurora, ci vrea ca Maria Constantin să fie trimisă în judecată și să se confirme pe cale legală că ea este cea care l-a înșelat. De asemenea, el a mai precizat că nici nu se gândește să se mai recăsătorească: „Momentan mă opresc aici cu căsătoriile, nu mai vreau să aud de așa ceva.”

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net