Marcel Toader a murit certat cu toate cele 6 femei pe care le-a iubit. Uite câte probleme a avut cu nevestele!

image
Marcel Toader a murit la 56 de aniFoto: arhivă personală

Pe cât a fost de iubit ca rugbist, pe atât a fost de controversat din cauza femeilor cu care a ajuns la altar! Şase la număr. Marcel Toader, de trei ori campion cu echipa Steaua şi om de bază în naţionala de rugby, cu care a jucat la Cupa Mondială din 1987, a ajuns să fie etichetat drept infidel şi “vânător” de zestre. Nu o spunem noi, ci doamnele care i-au purtat numele. Din păcate, el nu a mai apucat să facă pace cu femeile pe care, la un moment dat, le-a iubit enorm.

Franţuzoaica l-a iniţiat în afaceri

Despre prima nevastă a lui Marcel Toader nu se ştiu foarte multe, însă informaţiile scrise de-a lungul vremii au legătură tot cu banii. Se pare că femeia a fost cea care l-a iniţiat în afaceri, ajutându-l cu o sumă importantă. Cel puţin asta s-a vehiculat în trecut, la emisiunea  “Acces direct” (Antena 1).

Anamaria Ferentz l-a chemat în judecată în 2015

image
Cu Anamaria Ferentz, la altar, în 2005. Doar 3 luni au stat căsătoriţi

În 2005, Marcel Toader o ducea la altar pe Anamaria Ferentz, fosta solistă de la Demmo. Mariajul a durat cât un anotimp, trei luni, însă ceea ce a urmat întrece orice imaginaţie. Cei doi au ajuns în instanţă, la 10 ani de la divorţ. În 2015, Ferentz câştiga procesul pentru defăimare, pe care i l-a intentat afaceristului, iar acesta avea să-i plătească daune morale în valoare de 5.000 de lei, plus cheltuielile de judecată, în valoare de 2.100 de lei. „Femeia asta are 38 de ani şi singura ei relaţie sunt eu. Singura relaţie cunoscută, singurul bărbat care i-a pus cununia pe cap sunt eu. Ea e veşnica amantă”, au fost doar o parte dintre cuvintele  spuse de Marcel Toader, care au deranjat-o enorm pe artistă. Cântăreaţa a precizat atunci că Toader ar avea o datorie şi mai mare la ea. El i-ar fi luat 21.000 €, cu împrumut, însă ea nu ar mai fi văzut nici un ban înapoi.  

Mariaj de o lună cu o fată de primar

După divorţul de Anamaria Ferentz, Marcel Toader a mai bifat o căsnicie-fulger cu Diana Ghenu, fiica primarului comunei Berceni, Marian Ghenu. Gurile-rele spuneau la vremea aceea că afaceristul ar fi dorit să obţină o bucată de pământ de la tata-socru. Marcel şi Diana, mai tânără decât el cu 23 de ani, au divorţat după doar o lună. 

Gabriela Cristea i-a cerut înapoi 400.000 €

image
Fosta tenismenă Cătălina Cristea (44 de ani) a fost mereu inclusă în lista soţiilor lui Marcel Toader, însă ea i-a fost doar iubită.

Cea mai mediatizată relaţie a lui Marcel Toader avea să fie cea cu fosta vedetă Kanal D, Gabriela Cristea. În 2008, cei doi s-au căsătorit în mare secret la Paris, însă în 2013 ajungeau în faţa notarului ca să semneze actele de divorţ. Adevăratul război dintre ei s-a dus însă în instanţă, din cauza banilor. Gabriela a descoperit că din conturi îi lipseşte o sumă consistentă, aproximativ 400.000 €, aşa că s-a văzut nevoită să apeleze la judecători. “Gabriela vrea să-şi recupereze cei peste 400.000 € pe care i-a investit în afacerea pe care o aveau împreună. Marcel a recunoscut, la un moment dat, la o emisiune tv, că Gabriela avea în cont 900.000 €. Jumătate dintre ei au fost investiţi în firma care urma să dea lovitura în Parcul Tineretului, unde ar fi trebuit să construiască un Aqua Parc. Afacerea de zeci de milioane de euro a căzut, iar ea nu s-a mai ales cu nimic şi vrea banii înapoi”, declara, pentru Click!, un apropiat al vedetei de la Kanal D.

De Maria Constantin s-a despărțit cu scandal

image
Gabriela Cristea şi Marcel Toader au divorţat în 2013, după o căsnicie de 5 ani

Pe 18 septembrie 2015, Marcel Toader şi Maria Constantin deveneau oficial soţ şi soţie, însă au divorțat oficial în ianuarie 2018. Apropiaţii cuplului au povestit pentru Click! de unde au început problemele. “Maria pur şi simplu n-a mai putut suporta. A plecat de acasă şi s-a mutat cu chirie. Le povestea prietenilor că Marcel nu e nici pe departe un soţ iubitor şi corect, că a înşelat-o, dar ea a decis să-l ierte şi să meargă mai departe”, a povestit pentru Click! o sursă bine informată. “Toader se autointitulează om de afaceri, dar adevărul este că nu aducea nici un ban în casă. Trăia doar din ce câştiga soţia lui, la concerte, nunţi”, ne-au mai dezvăluit apropiaţii la vremea aceea.

Cătălina Cristea: «Mi-a sugerat să renunţ la tenis»

image
Cu Anamaria Ferentz, la altar, în 2005. Doar 3 luni au stat căsătoriţi

Fosta tenismenă Cătălina Cristea (44 de ani) a fost mereu inclusă în lista soţiilor lui Marcel Toader, însă ea i-a fost doar iubită. “Am văzut că s-a scris că noi doi am fi fost căsătoriţi. Nu este adevărat. A existat doar o relaţie de un an şi jumătate. Încă mai jucam, iar rezultatele din acea perioada nu erau tocmai cele mai bune (n.r. s-a retras din tenis în 2001, apoi defintiv, în 2005). El mi-a sugerat să renunţ la cariera de jucătoare de tenis. Am rămas surprinsă, deoarece nici nu mă gândeam atunci să fac acest pas. Avea încă de pe atunci afacerea cu piscinele. Mi-a propus să intru şi eu cu o sumă de bani, nu foarte mare, dar am refuzat”, a povestit în trecut Cătălina Cristea pentru wowbiz.ro. 

Citește și:

EXCLUSIV! Ultimele poze cu Marcel Toader! Era la vin cu prietenii și nimic nu trăda că ar fi bolnav

Marcel Toader a murit la 56 de ani! A făcut infarct în timpul unei vizite la prieteni

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg