Marcel Toader a recunoscut că a trimis poze cu «bărbăția» lui! Cum a motivat gestul

Ultima actualizare:

    Marcel Toader a făcut mărturisiri incredibilefoto: arhiva personală
Marcel Toader a făcut mărturisiri incredibilefoto: arhiva personală

Scandal mare între Marcel Toader și Maria Constantin, iar fiecare are partea lui de poveste. În timp ce cântăreața de muzică populară este acuzată că și-ar fi înșelat soțul cu diverși bărbați din showbiz, afaceristul Toader ar fi trimis fotografii cu organele sale genitale unei franțuzoaice.

Pus față în față cu această „acuzație”, fostul rugbyst nu a mai putut să nege, mai ales că i s-a spus că ar fi ieșit la iveală fotografiile cu pricina. Invitat, marți (5 septembrie), la Xtra Night Show, Marcel Toader a fost întrebat de Capatos dacă imaginile pe care le-a primit la redacție sunt trucate sau nu. Iată ce a răspuns.

„Ar putea exista acest lucru, pentru că în acest an, din cauza relației sexuale foarte rare, într-adevăr încercam să găsesc mijloace de a face anumite lucruri. (...) Este posibil, este posibil... nu gol, cu părți din mine”, a declarat el. „[S-a întâmplat] în ultimul an, când vezi că femeia iubită doarme cu spatele la tine, când o simți că pleacă în altă parte, vine acasă, simți că a fost acolo și că nici nu te bagă în seamă. (...) Mi le asum (fotografiile, n.r.)”, a mai spus el.

„Să trimiți o poză în neant și să faci sex pe capota unei mașini... nu se compară”, a mai declarat Marcel, sugerând că nu se face vinovat pentru divorț, prin gestul de a trimite altei femei fotografii cu penisul lui.

„Cine poate ști tumultul meu sufletesc, stând un an de zile, zi de zi, știind anumite lucruri, ținându-le în mine, încercând să vorbesc cu persoana respectivă, neavând curajul să-i spun pleacă de aici, pentru că-i tăiam aripile, de acolo se întrerupea totul și ieșea un mare scandal”, a explicat fostul rugbyst. „Nu mi-am permis, din atâta iubire pentru ea, să întrerup brusc relația”, a mai spus. „Eu în ultimul an am stat în singurătate. (...) Nu-i ușor, când o vezi că intră pe ușă rece complet, că ne sărutăm din vârful buzelor...”, și-a motivat Marcel gestul. 

Tot marți, Marcel Toader a fost invitat și în platoul Acces Direct, unde a făcut acuzații grave la adresa soției sale, spunând că aceasta l-a înșelat cu Augustin Viziru, când au fost în postura de concurenți la „Ferma Vedetelor”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net